1.500 TL'ye drift yapmayan gamepad önerisi

Bütçe
1.500 TL
Makaleler
15
Yer
Rockport City
Ucuzundan maksimum 800-1.500 liraya kaliteli, drift yapmayacak gamepad modellerinden önerir misiniz? Replika DualShock 4'üm vardı ondan memnundum öyle aman aman beklentim yok. Şarjı biraz uzun giderse sevinirim. Tek aradığım şey titreşim ve hall effect triggers olsun yeterli

Son düzenleme:

Adaptif trigger bu butcede imkansiz.

Hall effect Trigger diye düzelttim hocam yanlış yazmışım

Son düzenleme:
İfadeler: d0m
Adaptive trigger dediğim tuşa %50 bastığımda %50 algılaması. Yanlış mı ifade ettim, doğrusu ne hocam?

Adaptif olanlar bu sertligi ayarlanan trigger. Basınca daha sert olanlardan. Attigim hall efect Trigger'a sahip, drift yapmaz ve hassastir.

Adaptif olanlar bu sertligi ayarlanan trigger. Basınca daha sert olanlardan. Attigim hall efect Trigger'a sahip, drift yapmaz ve hassastir.
Anladım, sertlik ayarına gerek yok bu Hall Effect Trigger yeterli.

Attığınız modeli de çok beğendim, teşekkür ederim. Bakacağım.

İfadeler: d0m
Thunderobot G30s te Edition bayağı iyi. Adaptif trigger yok fakat titreşimli trigger var. Adaptifin bir altı gibi.

Şu an fiyatının en iyisi bu yapıştırın gitsin derim.

Yok kardeşim bak dediğim gamepad sadece 300 TL fazla. Ekstra olarak sticklerde tmr ve tetiklerde titreşim bulunuyor. Malzeme kalitesi de daha iyidir yüksek ihtimalle. Ha bir de arkada 2 tane ekstra tuşu bulunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…