Wartz Başarılı Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 2.095 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 1.889 12 Ekim 2025 #31 Ssoulstealler59 dedi: Leş mouse. Konuda atılanlardan 10 kat daha kötü. Genişletmek için tıkla... Neden kötü? SteelSeries kullanıyorum şu an, Gen 1 olması gerekiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ekim 2025
Ssoulstealler59 dedi: Leş mouse. Konuda atılanlardan 10 kat daha kötü. Genişletmek için tıkla... Neden kötü? SteelSeries kullanıyorum şu an, Gen 1 olması gerekiyor.
Ssoulstealler59 Uzman Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 571 Beğeniler 831 12 Ekim 2025 #32 Wartz dedi: Neden kötü? Genişletmek için tıkla... Sensör, MCU, switch, malzeme kalitesi... Daha da yazayım mı? Ayrıca bu seride kronik scroll ve double-click sorunları vardı. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ekim 2025
Wartz dedi: Neden kötü? Genişletmek için tıkla... Sensör, MCU, switch, malzeme kalitesi... Daha da yazayım mı? Ayrıca bu seride kronik scroll ve double-click sorunları vardı.
Wartz Başarılı Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 2.095 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 1.889 12 Ekim 2025 #33 Ssoulstealler59 dedi: Sensör, MCU, switch, malzeme kalitesi... Daha da yazayım mı? Ayrıca bu seride kronik scroll ve double-click sorunları vardı. Genişletmek için tıkla... O zaman ilk nesil daha iyiymiş. Siliyorum öneriyi.
Ssoulstealler59 dedi: Sensör, MCU, switch, malzeme kalitesi... Daha da yazayım mı? Ayrıca bu seride kronik scroll ve double-click sorunları vardı. Genişletmek için tıkla... O zaman ilk nesil daha iyiymiş. Siliyorum öneriyi.
erdym Üstün Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 4.470 Makaleler 2 Çözümler 42 Beğeniler 4.075 Yer İstanbul 12 Ekim 2025 #34 Wartz dedi: O zaman ilk nesil daha iyiymiş. Siliyorum öneriyi. Genişletmek için tıkla... İlk nesilde leş gibi ben kendim bizzat scroll sorunu yaşadım üstüne kasa soyulma sorunu da yaşadım hatta kasayı gen 2 gibi beyaz yaptım sırf bu yüzden. Ayrıca tuş vidaları da aşırı dandik hafif basmaya başlıyor.
Wartz dedi: O zaman ilk nesil daha iyiymiş. Siliyorum öneriyi. Genişletmek için tıkla... İlk nesilde leş gibi ben kendim bizzat scroll sorunu yaşadım üstüne kasa soyulma sorunu da yaşadım hatta kasayı gen 2 gibi beyaz yaptım sırf bu yüzden. Ayrıca tuş vidaları da aşırı dandik hafif basmaya başlıyor.