Hardcore oyuncu değilim elimin altında olsun böyle Elden Ring olur yarış oyunu olur ya da böyle 2D overcooked gibi oyunlarda kullanmalık arıyorum ucuz ama iyi tavsiyesi olan var mıdır acaba benim gördüğüm ürünlerin linkini bırakıyorum önerdiğiniz varsa atarsanız sevinirim. Secuzi Claws Gamepower Claws 2 Rampage
Hardcore oyuncu değilim elimin altında olsun böyle Elden Ring olur yarış oyunu olur ya da böyle 2D overcooked gibi oyunlarda kullanmalık arıyorum ucuz ama iyi tavsiyesi olan var mıdır acaba benim gördüğüm ürünlerin linkini bırakıyorum önerdiğiniz varsa atarsanız sevinirim. Secuzi Claws Gamepower Claws 2 Rampage
Jiroskop var, Nintendo Switch modunda çalışıyor sadece. Dongle ile PC'ye bağladıktan sonra Switch moduna alıp dock'a oturtup çıkartınca kullanabiliyorum (bunu keşfetmem çok zamanımı aldı).
Zero dead zone'da var bendekinde ama başka modlara geçmiyor, dead zone ayarı değişmiyor.
Jiroskop var, Nintendo Switch modunda çalışıyor sadece. Dongle ile PC'ye bağladıktan sonra Switch moduna alıp Dock'a oturtup çıkartınca kullanabiliyorum (bunu keşfetmem çok zamanımı aldı).
Zero Dead Zone'da var bendekinde ama başka modlara geçmiyor, Dead zone ayarı değişmiyor.
Jiroskop olayını bilmiyordum. Öğrendiğim iyi oldu teşekkürler. Bu arada Zero Dead zone nasıl açtınız? Sanırım kutudan çıktığında Dead zone ile geliyor ve değiştiremiyorum kılavuzdaki kombinasyonla. Triggerlar belirli bir yerden sonra basıyor.