Bütçe
1.500 TL

Blassen

Uzman
Hardcore oyuncu değilim elimin altında olsun böyle Elden Ring olur yarış oyunu olur ya da böyle 2D overcooked gibi oyunlarda kullanmalık arıyorum ucuz ama iyi tavsiyesi olan var mıdır acaba benim gördüğüm ürünlerin linkini bırakıyorum önerdiğiniz varsa atarsanız sevinirim.
Secuzi
Claws
Gamepower
Claws 2
Rampage

Son düzenleme:
Son düzenleyen: Moderatör:
Claws Mortal alıp geçilmeli mi peki? Çünkü diğerleri 1700-1800 TL'ye çıkıyor onları almak yerine 8 bit veya Wraith'den alabilirim gibi geliyor.

Claws Mortal alıp geçilmeli mi peki? Çünkü diğerleri 1700-1800 TL'ye çıkıyor onları almak yerine 8 bit veya Wraith'den alabilirim gibi geliyor.

Hocam çıkabilirseniz Claws Mortal ya da Secuzi almanızı öneririm. Bu bütçedeki 8 bitlerde Hall effect bildiğim kadarıyla yok.

Hardcore oyuncu değilim elimin altında olsun böyle Elden Ring olur yarış oyunu olur ya da böyle 2D overcooked gibi oyunlarda kullanmalık arıyorum ucuz ama iyi tavsiyesi olan var mıdır acaba benim gördüğüm ürünlerin linkini bırakıyorum önerdiğiniz varsa atarsanız sevinirim.
Secuzi
Claws
Gamepower
Claws 2
Rampage
Tactical combat sahibiyim. Memnunum. Sadece OEM olduğu için zero dead zone ve jiroskop gibi özellikler yok. Aklınızda bulunsun.

Bütçe çıkarsa Tactical Combat öneririm, kullanıyorum.

Tactical combat sahibiyim. Memnunum. Sadece OEM olduğu için zero dead zone ve jiroskop gibi özellikler yok. Aklınızda bulunsun.
Jiroskop var, Nintendo Switch modunda çalışıyor sadece. Dongle ile PC'ye bağladıktan sonra Switch moduna alıp dock'a oturtup çıkartınca kullanabiliyorum (bunu keşfetmem çok zamanımı aldı).

Zero dead zone'da var bendekinde ama başka modlara geçmiyor, dead zone ayarı değişmiyor.

Bütçe çıkarsa Tactical Combat öneririm, kullanıyorum.

Jiroskop var, Nintendo Switch modunda çalışıyor sadece. Dongle ile PC'ye bağladıktan sonra Switch moduna alıp Dock'a oturtup çıkartınca kullanabiliyorum (bunu keşfetmem çok zamanımı aldı).

Zero Dead Zone'da var bendekinde ama başka modlara geçmiyor, Dead zone ayarı değişmiyor.

Jiroskop olayını bilmiyordum. Öğrendiğim iyi oldu teşekkürler. Bu arada Zero Dead zone nasıl açtınız? Sanırım kutudan çıktığında Dead zone ile geliyor ve değiştiremiyorum kılavuzdaki kombinasyonla. Triggerlar belirli bir yerden sonra basıyor.

Claws tactical mortal aldım ileride almayı düşünen olursa bildirim aldığım takdirde görüşlerimi yazarım.