Merhaba, bu bütçede önerilen kulaklıkları inceledim ancak hâlâ karar veremedim. Kulaklığı dışarıda işe gidip gelirken metroda kullanıyorum, bu yüzden gürültü engelleme performansının iyi olmasını istiyorum. Genellikle de iş yerinde bilgisayar başında film izlerken veya müzik dinlerken kullanıyorum.
Telefonum Xiaomi. Şu anda kardeşimden aldığım Samsung Galaxy Buds FE'yi kullanıyorum . Kulaklık genel olarak güzel ancak kronik sorunları olduğuna dair yorumlar gördüm. Kardeşim aldığında herhangi bir problem yaşamadı ama kendi alacağımda böyle bir sorunla karşılaşma ihtimali beni biraz tereddütte bırakıyor.
Şu anda Buds FE'yi Hepsiburada premium + kupon ile 1.400 TL'ye satın alabiliyorum. Bunun dışında önerebileceğiniz başka modeller varsa yardımcı olursanız sevinirim. İyi Sosyaller.
Rica ederim. Hayirli olsun simdiden. Aldiktan sonra mutlaka Nothing X uygulamasini yukle Play Store'dan ve keyfine gore kurcala kulakligin ayarlarini. Istedigin zaman resetleyip eski haline getirebilirsin her zaman.
Herkese iyi sosyaller. Bugün yaklaşık 1 haftadır kullandığım Nothing cmf buds kulaklığı inceleceğim.
Kutu İçeriği Kutu içeriğimizde bizi kulaklığın kendisi, kullanım kılavuzu ve yedek silikonlar çıkıyor. Şarj kablosu maalesef içinden çıkmıyor. Fakat bence eksi sayılamaz çünkü artık her evde Type-C kablo bulunmakta.
Malzeme Kalitesi Malzeme kalitesi fiyatına göre fena değil. Aşırı premium hissettirmiyor evet, fakat kaliteli hissettirdiğini söyleyebilirim. Kutunun malzeme kalitesi fena değil. Kulaklıklar daha...
Nothing EQ ayarlarina daha cok cevap veren ve mukemmel bass suruculerine sahip bir kulaklik, bence de onu alin.
Ama konuda bahsedildigi gibi telefonunuz Samsung degilse Buds FE'nin bir esprisi yok demek de bana gore absurt kaciyor. Ergonomik anlamda Buds FE cok daha guzel duruyor bence kulakta, oyle Nothing kadar yuksek ses seviyesi ve dolgun EQ tepkisi olmasa da ses profili genel olarak dengeli. Ayrica ikisini de aktif kullanan biri olarak gurultu engelleme konusunda iki kulakliga cok yakin diyebilirim ama Samsung seffaflik modunda fark atiyor.
Ama konuda bahsedildigi gibi telefonunuz Samsung degilse Buds FE'nin bir esprisi yok demek de bana gore absurt kaciyor. Ergonomik anlamda Buds FE cok daha guzel duruyor bence kulakta, oyle Nothing kadar yuksek ses seviyesi ve dolgun EQ tepkisi olmasa da ses profili genel olarak dengeli. Ayrica ikisini de aktif kullanan biri olarak gurultu engelleme konusunda iki kulakliga cok yakin diyebilirim ama Samsung seffaflik modunda fark atiyor.