Cheriel Uzman Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 434 Beğeniler 61 29 Mart 2026 #1 Max 1500 veririm, sadece müzik dinlemek için. Kablosunu Wraith'ten alacağım fakat hangisini alsam diye kararsız kaldım. Sanırım Type-C girişte oluyormuş jak girişim yok Type-C girişi olursa iyi olur.
Max 1500 veririm, sadece müzik dinlemek için. Kablosunu Wraith'ten alacağım fakat hangisini alsam diye kararsız kaldım. Sanırım Type-C girişte oluyormuş jak girişim yok Type-C girişi olursa iyi olur.
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.503 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.718 29 Mart 2026 #2 Waner 2 bakabilirsin.
KS KS Cheriel Uzman Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 434 Beğeniler 61 29 Mart 2026 #3 Simon dedi: Waner 2 bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Aklimada o yattı zaten. Tam sipariş geçiyordum. Simon dedi: Waner 2 bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam mikrofon özelliği ne oluyor oyuncu kulaklığındaki gibi mi bir kulaklık geliyor.
Simon dedi: Waner 2 bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Aklimada o yattı zaten. Tam sipariş geçiyordum. Simon dedi: Waner 2 bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam mikrofon özelliği ne oluyor oyuncu kulaklığındaki gibi mi bir kulaklık geliyor.
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.503 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.718 29 Mart 2026 #4 Cheriel dedi: Aklimada o yattı zaten. Tam sipariş geçiyordum. Genişletmek için tıkla... İcinden cikan kulak silikonlari bayagi kaliteli bu arada butcesine gore. Hayirli olsun simdiden.
Cheriel dedi: Aklimada o yattı zaten. Tam sipariş geçiyordum. Genişletmek için tıkla... İcinden cikan kulak silikonlari bayagi kaliteli bu arada butcesine gore. Hayirli olsun simdiden.
KS KS Cheriel Uzman Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 434 Beğeniler 61 29 Mart 2026 #5 Simon dedi: İcinden cikan kulak silikonlari bayagi kaliteli bu arada butcesine gore. Hayirli olsun simdiden. Genişletmek için tıkla... Mikrofon nasıl oluyor hocam.
Simon dedi: İcinden cikan kulak silikonlari bayagi kaliteli bu arada butcesine gore. Hayirli olsun simdiden. Genişletmek için tıkla... Mikrofon nasıl oluyor hocam.
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.503 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.718 29 Mart 2026 #6 Cheriel dedi: Mikrofon nasıl oluyor hocam. Genişletmek için tıkla... Mikrofonlu secenegini secersen mikrofona sahip olursun.
Cheriel dedi: Mikrofon nasıl oluyor hocam. Genişletmek için tıkla... Mikrofonlu secenegini secersen mikrofona sahip olursun.
KS KS Cheriel Uzman Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 434 Beğeniler 61 29 Mart 2026 #7 Simon dedi: Mikrofonlu secenegini secersen mikrofona sahip olursun. Genişletmek için tıkla... Demek istediğimi anlamadınız herhalde mikrofon oyuncu kulaklığındaki mikrofon gibi mi oluyor demek istedim.
Simon dedi: Mikrofonlu secenegini secersen mikrofona sahip olursun. Genişletmek için tıkla... Demek istediğimi anlamadınız herhalde mikrofon oyuncu kulaklığındaki mikrofon gibi mi oluyor demek istedim.
D deiinzz Deneyimli Katılım 14 Ocak 2026 Mesajlar 642 Beğeniler 503 29 Mart 2026 #8 Cheriel dedi: Demek istediğimi anlamadınız herhalde mikrofon oyuncu kulaklığındaki mikrofon gibi mi oluyor demek istedim. Genişletmek için tıkla... Yaka mikrofonu gibi işte, kablonun üstüne mikrofon var.
Cheriel dedi: Demek istediğimi anlamadınız herhalde mikrofon oyuncu kulaklığındaki mikrofon gibi mi oluyor demek istedim. Genişletmek için tıkla... Yaka mikrofonu gibi işte, kablonun üstüne mikrofon var.
KS KS Cheriel Uzman Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 434 Beğeniler 61 31 Mart 2026 #9 Hocam kulaklık geldi ama sağ kulaklıktan pıt pıt ses geliyor.