YLN Uzman Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 277 Makaleler 4 Çözümler 3 Beğeniler 127 Yer Mersin 11 Haziran 2026 #1 Selam. DCS World oyununda kafa takibi kullanmam gerek, bunun için de güzel bir webcam'e ihtiyacım var. Bana 1.500 TL'ye kadar ne önerirsiniz?
Selam. DCS World oyununda kafa takibi kullanmam gerek, bunun için de güzel bir webcam'e ihtiyacım var. Bana 1.500 TL'ye kadar ne önerirsiniz?
DarthGorsoy 63 Bilgin Objektif Zanaatkârı Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 6.375 Makaleler 51 Çözümler 45 Beğeniler 11.098 Yer TR 19 Haziran 2026 #2 Arkadaşım laptop kamerasından takip yapıyordu DCS'de, bu bütçelerde öyle asiri kaliteli ürünler gelmez ama Havit'e bir şans verilebilir diye düşünüyorum. 2K Pro Webcam Havit HV-HN24G LED Işıklı AF | Havit Havit HV-HN24G Full HD Webcam ile net görüntüler yakalayın. Otomatik odaklama ve LED ışıkla her an hazır olun. 1000 TL üstü ücretsiz kargo! www.havitstore.com.tr
Arkadaşım laptop kamerasından takip yapıyordu DCS'de, bu bütçelerde öyle asiri kaliteli ürünler gelmez ama Havit'e bir şans verilebilir diye düşünüyorum. 2K Pro Webcam Havit HV-HN24G LED Işıklı AF | Havit Havit HV-HN24G Full HD Webcam ile net görüntüler yakalayın. Otomatik odaklama ve LED ışıkla her an hazır olun. 1000 TL üstü ücretsiz kargo! www.havitstore.com.tr