4 yıldır Logitech G102 kullanıyorum, açıkçası memnundum ama tekerleği bozuldu. Yine buna benzeyen bir fare arıyorum, yanda makro tuşları olması önemli, kablolu ve kablosuz önerileriniz nelerdir?
Endgame Gear XM1r Optik Oyuncu Mouse XM1r, XM1 Oyun Faresinin yenilenmesidir. Ek iki sürümde mevcut, güncellenmiş bir PixArt PAW3370 optik sensöre ve özel olarak sıralanmış Kailh GM 8.0 anahtarlarına sahiptir. Ayrıca, hibrit bir paten tasarımına ve Almanya'da geliştirilen tüm yeni aygıt...
Senede 2 kere pil değiştim yoğun kullanım olmasına rağmen. Konu sahibi hafif bir mouse arıyorum gibi bir şey belirtmemiş. 4 sene bir mouse için epey iyi bir süre G102'ye geri dönmekde bir seçenek.
Senede 2 kere pil değiştim yoğun kullanım olmasına rağmen. Konu sahibi hafif bir mouse arıyorum gibi bir şey belirtmemiş. 4 sene bir mouse için epey iyi bir süre, G102'ye geri dönmek de bir seçenek.
Bu paraya daha iyi bir sensöre, bataryaya ve anahtarlara sahip bir model varken neden G305 tercih edilsin ki? G305, markaya para vermekten başka anlam taşımayan bir mouse. Geçmişte kaldı artık bunlar, daha fazla önermememiz gerekiyor.
Bu paraya daha iyi bir sensöre, bataryaya ve anahtarlara sahip bir model varken neden G305 tercih edilsin ki? G305, markaya para vermekten başka anlam taşımayan bir mouse. Geçmişte kaldı artık bunlar, daha fazla önermememiz gerekiyor.
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
brojuro, şimdi aigo gm80 önericekler damlicaklar, onun dpi ayarı tam yapılamıyor diye biliyorum o yüzden onu alıcaksan çok dikkatli ol emin ol o meseleden. gm80 ayrıca g102 den çok razer orochi'ye daha çok benziyor.
şu arkadaş tam bir g102 klonu. paw 3311 var ama daha iyi sensör vs istiyorum diyosan biraz daha keseyi açman lazım. ben siparişi verdim buna, elime geçince istersen sana da mesaj atarım nedir ne değildir.