GALAXYGS Becerikli Katılım 16 Ocak 2026 Mesajlar 108 Beğeniler 3 11 Mart 2026 #1 1.500 TL klavye önerisi; numerik ve Red Switch olması lazım.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.043 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.335 Yer İstanbul 11 Mart 2026 #2 @GALAXYGS, AIGO A87 Starry Blue Mekanik Klavye Yellow Switch (İngilizce) AIGO A87 Starry Blue Mekanik Klavye Yellow Switch (İngilizce), oyuncu klavyesi en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile Game Garaj'da! www.gamegaraj.com Bu kurtarmaz mı? Numerik şart mı?
@GALAXYGS, AIGO A87 Starry Blue Mekanik Klavye Yellow Switch (İngilizce) AIGO A87 Starry Blue Mekanik Klavye Yellow Switch (İngilizce), oyuncu klavyesi en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile Game Garaj'da! www.gamegaraj.com Bu kurtarmaz mı? Numerik şart mı?
KS KS GALAXYGS Becerikli Katılım 16 Ocak 2026 Mesajlar 108 Beğeniler 3 11 Mart 2026 #3 michaelscofield dedi: @GALAXYGS, AIGO A87 Starry Blue Mekanik Klavye Yellow Switch (İngilizce) AIGO A87 Starry Blue Mekanik Klavye Yellow Switch (İngilizce), oyuncu klavyesi en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile Game Garaj'da! www.gamegaraj.com Bu kurtarmaz mı? Numerik şart mı? Genişletmek için tıkla... https://ajazzturkiye.com/products/k870t-pro-3-modlu-uyumlu-hot-swap-rgb-mekanik-klavye-siyah?_pos=1&_sid=b4b946a6d&_ss=r bunu düşünüyorum almayı michaelscofield dedi: @GALAXYGS, AIGO A87 Starry Blue Mekanik Klavye Yellow Switch (İngilizce) AIGO A87 Starry Blue Mekanik Klavye Yellow Switch (İngilizce), oyuncu klavyesi en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile Game Garaj'da! www.gamegaraj.com Bu kurtarmaz mı? Numerik şart mı? Genişletmek için tıkla... Şart.
michaelscofield dedi: @GALAXYGS, AIGO A87 Starry Blue Mekanik Klavye Yellow Switch (İngilizce) AIGO A87 Starry Blue Mekanik Klavye Yellow Switch (İngilizce), oyuncu klavyesi en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile Game Garaj'da! www.gamegaraj.com Bu kurtarmaz mı? Numerik şart mı? Genişletmek için tıkla... https://ajazzturkiye.com/products/k870t-pro-3-modlu-uyumlu-hot-swap-rgb-mekanik-klavye-siyah?_pos=1&_sid=b4b946a6d&_ss=r bunu düşünüyorum almayı michaelscofield dedi: @GALAXYGS, AIGO A87 Starry Blue Mekanik Klavye Yellow Switch (İngilizce) AIGO A87 Starry Blue Mekanik Klavye Yellow Switch (İngilizce), oyuncu klavyesi en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile Game Garaj'da! www.gamegaraj.com Bu kurtarmaz mı? Numerik şart mı? Genişletmek için tıkla... Şart.
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.896 Çözümler 160 Beğeniler 13.264 Yer United Kingdom 11 Mart 2026 #4 @GALAXYGS, numerik şart diyorsunuz ancak bunu almayı düşünüyorum dediğiniz klavyede numerik yok?
KS KS GALAXYGS Becerikli Katılım 16 Ocak 2026 Mesajlar 108 Beğeniler 3 11 Mart 2026 #5 Toby Fox dedi: @GALAXYGS, numerik şart diyorsunuz ancak bunu almayı düşünüyorum dediğiniz klavyede numerik yok? Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama isteğime en yakın bu.
Toby Fox dedi: @GALAXYGS, numerik şart diyorsunuz ancak bunu almayı düşünüyorum dediğiniz klavyede numerik yok? Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama isteğime en yakın bu.
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.896 Çözümler 160 Beğeniler 13.264 Yer United Kingdom 11 Mart 2026 #6 @GALAXYGS, o halde şart değil.
KS KS GALAXYGS Becerikli Katılım 16 Ocak 2026 Mesajlar 108 Beğeniler 3 11 Mart 2026 #7 Toby Fox dedi: @GALAXYGS, o halde şart değil. Genişletmek için tıkla... Lecoo Gk301 Usb Kablolu Red Switch Makro Tuş Atamalı Rgb Gaming Mekanik Türkçe Q Klavye Metalik Gri - Fiyatı, Yorumları Gk301 Usb Kablolu Red Switch Makro Tuş Atamalı Rgb Gaming Mekanik Türkçe Q Klavye Metalik Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol www.trendyol.com birde bunu düşünüyorum Şart değil gibi. michaelscofield dedi: @GALAXYGS, AIGO A87 Starry Blue Mekanik Klavye Yellow Switch (İngilizce) AIGO A87 Starry Blue Mekanik Klavye Yellow Switch (İngilizce), oyuncu klavyesi en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile Game Garaj'da! www.gamegaraj.com Bu kurtarmaz mı? Numerik şart mı? Genişletmek için tıkla... Dediğinizi siyahı olmadığı için olmaz diyorum.
Toby Fox dedi: @GALAXYGS, o halde şart değil. Genişletmek için tıkla... Lecoo Gk301 Usb Kablolu Red Switch Makro Tuş Atamalı Rgb Gaming Mekanik Türkçe Q Klavye Metalik Gri - Fiyatı, Yorumları Gk301 Usb Kablolu Red Switch Makro Tuş Atamalı Rgb Gaming Mekanik Türkçe Q Klavye Metalik Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol www.trendyol.com birde bunu düşünüyorum Şart değil gibi. michaelscofield dedi: @GALAXYGS, AIGO A87 Starry Blue Mekanik Klavye Yellow Switch (İngilizce) AIGO A87 Starry Blue Mekanik Klavye Yellow Switch (İngilizce), oyuncu klavyesi en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile Game Garaj'da! www.gamegaraj.com Bu kurtarmaz mı? Numerik şart mı? Genişletmek için tıkla... Dediğinizi siyahı olmadığı için olmaz diyorum.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.043 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.335 Yer İstanbul 11 Mart 2026 #8 @GALAXYGS, K870T Pro tercih edilebilir o halde.