1.500 TL'ye kulak içi kulaklık önerisi

Leviodas 41

Üstün
2019 AirPods'um neredeyse rahmetli oldu olacak 1.500-2.000 TL bandında mümkünse silikonlu kablosuz kulak içi kulaklık arıyorum. Mikrofon kalitesi o kadar önemli değil gecikme olmaması ve ses kalitesinin iyi olması yeterli.

Son düzenleme:
2. el Buds 2. aldım mükemmel bir şey fiyatına göre. 1300e almıştım.

2. el Buds 2. aldım mükemmel bir şey fiyatına göre. 1300e almıştım.

Açıkçası ikinci ele çok girmek istemiyorum hocam. Bilgisayar parçalarında sıcak bakıyorum fakat ekipman konusunda sıfırdan yanayım.

Anker Soundcore R50i kullanıyorum, güncel fiyatı 1.450 TL. Çok fazla kıyaslama yapabileceğim ürün yok, çünkü bundan önce sadece Taotronics Soundliberty 53 kullandım. İkisi de bass ve ses berraklığı noktasında beklentimi karşılayan ürünlerdi. Öneririm.

Hocam aynısını edebiyat hocamda kullanıyor yarın bir ona da sorayım. Gecikmesi nasıl sizce hocam.

Hocam aynısını edebiyat hocamda kullanıyor yarın bir ona da sorayım. Gecikmesi nasıl sizce hocam.
Günlük kullanımda herhangi bir sorun yok, oyun olarak sadece Dead by Daylight testi yapmıştım açıkçası işimi görmüştü. Ama tabii ki gecikme vardı. Atıyorum jenaratör tamir ederken skill check gelirdi sesi bir saniye sonra falan gelirdi. Gaming kulaklık olmadığı için sorun olarak görmedim. Bu fiyata fazlası beklenemezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…