Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.500 TL
- Makaleler
- 23
Görünüşünü sorun etmezsen ve telefonun Nothing değilse, Soundpeats C30 alınabilir. Oyuncu kulaklığına benzediği için almadım ben, birkaç güne 2A hakkındaki yorumlarımı yazabilirim. 2A, uygulama ve ANC olarak daha iyi C30'dan. Alınır kısacası.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 23
Mikrofonda da daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Hayırlı olsun. Beğeneceğine eminim.Görünüşünü sorun etmezsen ve telefonun Nothing değilse, Soundpeats C30 alınabilir. Oyuncu kulaklığına benzediği için almadım ben, birkaç güne 2A hakkındaki yorumlarımı yazabilirim. 2A, uygulama ve ANC olarak daha iyi C30'dan. Alınır kısacası.
Mikrofonda da daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Hayırlı olsun. Beğeneceğine eminim.
Teşekkür ederim, doğrudur. 2A'nın mikrofonuna çok bakmadım ama C30'un çok iyi değildi. Şimdi 2A'nın mikrofonuna da baktım, dediğin gibi daha iyiymiş mikrofonu da; C30 bir tık bozuluyor gibi ama 2A hem daha doygun hem de bozulma yok. Ses karakteri de önemli, bass seven birisi zaten düşünmeden 2A almalı. Uygulama da çok önemli bu arada, çoğunlukla uygulama için bile aldım diyebilirim.
Ben bayağı beğendim ya. Basslı bir model olduğundan, tizlerin bu kadar iyi olmasını beklemezdim. Ultra bass modu da sub basslarda çok iyi çalışıyor, o titremeyi duyuyorsunuz. Telefonum nothing olduğundan, ChatGPT entegrasyonu da mükemmel. Gönül rahatlığıyla öneririm, özellikle bass seven biri bu bütçede daha iyisini bulamaz gibi görünüyor.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 23
Begenmene sevindim. Guzel gunlerde kullan.Teşekkür ederim, doğrudur. 2A'nın mikrofonuna çok bakmadım ama C30'un çok iyi değildi. Şimdi 2A'nın mikrofonuna da baktım, dediğin gibi daha iyiymiş mikrofonu da; C30 bir tık bozuluyor gibi ama 2A hem daha doygun hem de bozulma yok. Ses karakteri de önemli, bass seven birisi zaten düşünmeden 2A almalı. Uygulama da çok önemli bu arada, çoğunlukla uygulama için bile aldım diyebilirim.
Ben bayağı beğendim ya. Basslı bir model olduğundan, tizlerin bu kadar iyi olmasını beklemezdim. Ultra bass modu da sub basslarda çok iyi çalışıyor, o titremeyi duyuyorsunuz. Telefonum nothing olduğundan, ChatGPT entegrasyonu da mükemmel. Gönül rahatlığıyla öneririm, özellikle bass seven biri bu bütçede daha iyisini bulamaz gibi görünüyor.