Bütçe
1.500 TL

EdgeTypE

Uzman
Havit Gamenote H2002D kullanıyordum ama kulaklığın kablosu muhtemelen içinden kırıldı ve temassızlık yapmaya başladı. Bu yüzden yeni bir kulaklık arayışındayım. Oyun oynamak için falan kullanıyorum. Arada ses kaydı da alıyorum, H2002D'nin mikrofonundan çok memnundum. H2002D ya da benzeri H2002P'yi 1.500 TL civarına alabiliyorum tekrardan. Bu fiyat bandında daha iyi bir kulaklık öneriniz var mı? Yoksa tekrardan H2002 almamı mı önerirsiniz?

Havit Gamenote H2002D kullanıyordum ama kulaklığın kablosu muhtemelen içinden kırıldı ve temassızlık yapmaya başladı. Bu yüzden yeni bir kulaklık arayışındayım. Oyun oynamak için falan kullanıyorum. Arada ses kaydı da alıyorum, H2002D'nin mikrofonundan çok memnundum. H2002D ya da benzeri H2002P'yi 1.500 TL civarına alabiliyorum tekrardan. Bu fiyat bandında daha iyi bir kulaklık öneriniz var mı? Yoksa tekrardan H2002 almamı mı önerirsiniz?

2 yıldır H2002P'yi kullanıyorum dostum. Aklında fikir olsun diye söyleyeyim, birincisi kulaklık ses seviyesi gerçekten tatmin edici, eski kulaklıklarımda %100 yapıp üstüne bass programı kuruyordum, bu kulaklıkta ses o kadar yüksek ki %70'ten yukarı çıkmıyorum, hatta bazen daha da aşağılarda kullanıyorum. Zaten %70'ten sonrasında da rahatsız edici bir dip ses var. Boşta rahatsız ediyor, bir şeyler dinliyorsan fark etmiyorsun. Mikrofonu net ve güzel ama gürültü engelliyici özelliği yok, fareye sol tık yaptığım sesler, hafif el hareketleri onun bile sesini yansıtıyor karşı tarafa. Yine de bu fiyat bandında alınabilecek başka kulaklık da yok zaten.