taylank Becerikli Katılım 10 Haziran 2025 Mesajlar 269 Beğeniler 34 4 Ağustos 2025 #1 Önerilerinizi bekliyorum.
Yagami Light Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 704 Çözümler 3 Beğeniler 562 Yer Ankara 4 Ağustos 2025 #2 Webcam mikrofonları çok kalitesiz olur, Size tavsiyem eğer ki mikrofon öncelikli ise harici bir mikrofon almanız.
Webcam mikrofonları çok kalitesiz olur, Size tavsiyem eğer ki mikrofon öncelikli ise harici bir mikrofon almanız.
KS KS taylank Becerikli Katılım 10 Haziran 2025 Mesajlar 269 Beğeniler 34 4 Ağustos 2025 #3 Yagami Light dedi: Webcam mikrofonları çok kalitesiz olur, Size tavsiyem eğer ki mikrofon öncelikli ise harici bir mikrofon almanız. Genişletmek için tıkla... Masamda kalabalık istemiyorum. Kulaklık da kullanmayı da tercih etmiyorum. O yüzden mikrofonlu kamera almam gerekiyor.
Yagami Light dedi: Webcam mikrofonları çok kalitesiz olur, Size tavsiyem eğer ki mikrofon öncelikli ise harici bir mikrofon almanız. Genişletmek için tıkla... Masamda kalabalık istemiyorum. Kulaklık da kullanmayı da tercih etmiyorum. O yüzden mikrofonlu kamera almam gerekiyor.