1.500 TL'ye N11 üzerinden gamepad önerisi

Bütçe
1.500 TL

NightWist

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Makaleler
10

N11 zorunluysa Force dışı yok gibi. Onun dışında bu var https://www.gaming.gen.tr/urun/8156...ition-black-hall-effect-tmr-kablosuz-gamepad/

@NightWist, Secuzi klonu değil, EasySMX X15 klonu. Secuzi ve GamePower Force de tasarım harici aynı kollar. Sorunun cevabı bütçe 2000 civarına çıkmazsa alınabilir.

@NightWist, Secuzi klonu değil, EasySMX X15 klonu. Secuzi ve GamePower Force de tasarım harici aynı kollar. Sorunun cevabı bütçe 2000 civarına çıkmazsa alınabilir.
Secuzi anlık 1600 liranın üstünde, bu ise taşıma çantası ile birlikte geliyor.

Biliyorum, aynı ürün olduğunu belirttim. Ayrıca GamePower Force elimde şu an, sorunuz var ise alabilirim.
Taşıma çantasının fotoğrafını çekebilir misiniz? Ne kadar büyük, merak ettim. İçini de aynı şekilde çekebilirseniz sevinirim.

Biliyorum, aynı ürün olduğunu belirttim. Ayrıca Gamepower Force elimde şu an, sorunuz var ise alabilirim.

Hocam ben Bluetooth ile bağlıyorum mesela, doungle moduna geçmek istiyorum, sıkıntı yaşıyorum. Onun için ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…