Bu fiyat bandında bir öneriniz var mı? Minecraft vs. oynuyorum. Debounce Time'ın iyi düşürülmesi önemli. Onun dışında oynadığım FPS oyunları var.
Ayrıca hafif olması çok önemli, çünkü uzun saatler kullanınca elim ağrıyor. Şu an 300 gram bir mouse kullanıyorum. 70-60 gram arası olursa çok iyi olur.
Bu fiyat bandında bir öneriniz var mı? Minecraft vs. oynuyorum. Debounce Time'ın iyi düşürülmesi önemli. Onun dışında oynadığım FPS oyunları var.
Ayrıca hafif olması çok önemli, çünkü uzun saatler kullanınca elim ağrıyor. Şu an 300 gram bir mouse kullanıyorum. 70-60 gram arası olursa çok iyi olur.
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...