Ben normalde CS oynuyorum akşam oyun oynarken şimdiki fareyi kırdım. Farem HP M160'Ti. Benim aklımda G203 veya Razer DeathAdder Essential var. Öneriniz var mıdır? Bütçen 1600 TL ama 1600 TL altı olması daha iyi olur.
Kablosuz modeller hakkında çok bir bilgim yok fakat, kablolu alacaksanız HyperX Pulsefire Haste 2 şiddetle tavsiye ederim. 1200TL gibi bir fiyata 8000HZ'ye kadar polling rate desteği sunuyor, bu fiyata çok kaliteli bir ürün.
Kablosuz modeller hakkında çok bir bilgim yok fakat, kablolu alacaksanız HyperX PulseFire Haste 2 şiddetle tavsiye ederim. 1200TL gibi bir fiyata 8000Hz'ye kadar polling rate desteği sunuyor, bu fiyata çok kaliteli bir ürün.
Ben normalde CS oynuyorum akşam oyun oynarken şimdiki fareyi kırdım. Farem HP M160'Ti. Benim aklımda G203 veya Razer DeathAdder Essential var. Öneriniz var mıdır? Bütçen 1600 TL ama 1600 TL altı olması daha iyi olur.
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Iyzico+Parolapara kullanırsanız bütçenizin içine geliyor.
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Pulsefire Haste'in ilk modeli aşırı sağlamdı, 2 yıl kullandım vurdum o kadar hiçbir şey olmadı yeni bıraktım kullanmayı Maya X aldım.
8K Hz hiçbir şey fark etmiyor bilgisayarın ve monitörün süper değilse benim mouse 8k ama ben 2k'da kullanıyorum. Haste 2 modelinde kronik tıklama sorunu var deniliyor. Şans işi.