1.600 TL'ye FPS oyunları için mouse önerisi

Bütçe
Maksimum 1.600 TL

20380

Becerikli
Ben normalde CS oynuyorum akşam oyun oynarken şimdiki fareyi kırdım. Farem HP M160'Ti. Benim aklımda G203 veya Razer DeathAdder Essential var. Öneriniz var mıdır? Bütçen 1600 TL ama 1600 TL altı olması daha iyi olur.

G203 düşünüyorum. Sizce iyi mi? Vatandan gidip alacağım.

Bu gerçekten iyiymiş. Vatan da bunu bulabilirsem bunu alacağım. Öneri için sağ olun.

Temu ben ve ailecek kullanmadığımız bir uygulama yani Ajazz maalesef olmaz.

Farenin görünüşüde vebim için önemli ama öneri için sağ olun.

G203 kronik bir model. Attığım farenin görünüşü biraz kötü olsa da bu bütçede alabileceğiniz en iyi özelliklere sahip.

G203 kronik bir model. Attığım farenin görünüşü biraz kötü olsa da bu bütçede alabileceğiniz en iyi özelliklere sahip.

Razer death adder Essential nasıldır?

Veya G305.

Son düzenleme:

Veya g305.

İkisi de çöp.

Iyzico+Parolapara kullanırsanız bütçenizin içine geliyor.

Veya G305.
G203 kronik scroll sorunlu, G305 çok sevmiyorsan alınmaz, Deathadder da eskidi artık.
Pulsefire Haste'in ilk modeli aşırı sağlamdı, 2 yıl kullandım vurdum o kadar hiçbir şey olmadı yeni bıraktım kullanmayı Maya X aldım.
8K Hz hiçbir şey fark etmiyor bilgisayarın ve monitörün süper değilse benim mouse 8k ama ben 2k'da kullanıyorum. Haste 2 modelinde kronik tıklama sorunu var deniliyor. Şans işi.

Arkadaşlar vatana bugün gittim fiyatıma göre ve en iyi mouse olan SS Rival 3 aldım. Önerileriniz için çok teşekkür eder iyi günler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…