1/64 ölçekli DieCast koleksiyonumun küçük bir kısmını paylaşıyorum, merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz
İçlerindeki bazı araçlar limitli, üreticiye göre değişkenlik gösteriyor. 000/399 - 000/999 gibi limitlere sahipler, bu kadar az sayıda üretilmiş olmaları çok hoşuma gidiyor. Mesela Lacivert EVO X 399 Limitli, bendeki 368 numaralı üretilmiş araç. Bu kadar küçük ölçeğe bu kadar detay sığdırmış olmaları insanı her seferinde büyülüyor. Avucunuzun içinde gerçeğine çok yakın detaylarda bir model olması ''bir avuç mutluluk'' gibi tarif edilecek cinsten. Bu güzellikleri fotoğrafla anlatmak zor, canlı gözle görmek lazım.
Değişiyor, üreticilerin sitelerinden, yurt dışı diecast sitelerinden ya da Türkiye tedarikçilerinden. Birçok yöntem var önemli olan en uyguna nerede bulabildiğim.
1/64 ölçekli DieCast koleksiyonumun küçük bir kısmını paylaşıyorum, merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz
İçlerindeki bazı araçlar limitli, üreticiye göre değişkenlik gösteriyor. 000/399 - 000/999 gibi limitlere sahipler, bu kadar az sayıda üretilmiş olmaları çok hoşuma gidiyor. Mesela Lacivert EVO X 399 Limitli, bendeki 368 numaralı üretilmiş araç. Bu kadar küçük ölçeğe bu kadar detay sığdırmış olmaları insanı her seferinde büyülüyor. Avucunuzun içinde gerçeğine çok yakın detaylarda bir model olması ''bir avuç mutluluk'' gibi tarif edilecek cinsten. Bu güzellikleri fotoğrafla anlatmak zor, canlı gözle görmek lazım. Eki Görüntüle 49922Eki Görüntüle 49923Eki Görüntüle 49924 Eki Görüntüle 49926Eki Görüntüle 49927Eki Görüntüle 49928 Eki Görüntüle 49930Eki Görüntüle 49931Eki Görüntüle 49932
Değişiyor, üreticilerin sitelerinden, yurt dışı diecast sitelerinden ya da Türkiye tedarikçilerinden. Birçok yöntem var önemli olan en uyguna nerede bulabildiğim.
Aşağı yukarı üstün körü 20 bin civarı, güncel fiyatlara bakarsak işin rengi değişir, söz konusu limit olunca modeller her geçen gün değerleniyor bu sebepten özenle saklamak/sergilemek lazım. Bu sadece koleksiyonumun küçük bir kısmı.
Ben bile her seferinde rafımın önünden geçerken duraksıyorum, araba sever birinin kendinden geçmemesi mümkün değil. beğendiyseniz ne mutlu bana, belki devamını da paylaşırım.
Ben bile her seferinde rafımın önünden geçerken duraksıyorum, araba sever birinin kendinden geçmemesi mümkün değil. beğendiyseniz ne mutlu bana, belki devamını da paylaşırım.