5 5707 Başarılı Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.905 Makaleler 4 Çözümler 9 Beğeniler 1.867 28 Temmuz 2024 #21 Bütçe nedir dedi: Kafa bandı da sıkıyorsa aynı sorun oluşabiliyor, iki kulaklıkta da rahat gibi gözüküyor ama karar veremedim. Yardımcı olduğunuz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kafa bandının sıkılığını ayarlayabiliyorsun
Bütçe nedir dedi: Kafa bandı da sıkıyorsa aynı sorun oluşabiliyor, iki kulaklıkta da rahat gibi gözüküyor ama karar veremedim. Yardımcı olduğunuz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kafa bandının sıkılığını ayarlayabiliyorsun
8 845 Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 5.164 Çözümler 38 Beğeniler 4.052 28 Temmuz 2024 #22 Bütçe nedir dedi: Kafa bandı da sıkıyorsa aynı sorun oluşabiliyor, iki kulaklıkta da rahat gibi gözüküyor ama karar veremedim. Yardımcı olduğunuz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yükseltip alçaltabiliyorsun da o konuda sorun yaşamazsın, rica ederim.
Bütçe nedir dedi: Kafa bandı da sıkıyorsa aynı sorun oluşabiliyor, iki kulaklıkta da rahat gibi gözüküyor ama karar veremedim. Yardımcı olduğunuz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yükseltip alçaltabiliyorsun da o konuda sorun yaşamazsın, rica ederim.
5 5707 Başarılı Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.905 Makaleler 4 Çözümler 9 Beğeniler 1.867 28 Temmuz 2024 #23 SS kulaklığı bir tek Amazon'dan al Amazon dışından alıp riske girme kesinlikle arıza çıkabilir kulaklıkta.
SS kulaklığı bir tek Amazon'dan al Amazon dışından alıp riske girme kesinlikle arıza çıkabilir kulaklıkta.