1.800 TL'ye IEM önerisi

Bütçe
1.800 TL

EnEsFc161

Uzman
Valorant, R6S gibi oyunlar oynuyorum, bolca müzik dinlediğim de oluyor. Bu fiyatta IEM'lerin kulak üstü kulaklıklardan daha iyi sonuç verdiğini söylüyorlar. 7Hz Elua Ultra ve WAN Er SG 2 bu fiyattaki popüler modellerden, harici DAC vb. almam gerekiyor mu o konu hakkında da bilgim yok. Şu anki kulaklığım Gamenote Fuxi H3, anakartım MSI Pro B650-A.

Teşekkür ederim apple dac alacağım yakın zamanda, elua ultranın 2dd olması sg 2 ile ne tür bi fark yaratabilir? Ve birde elua ultranın yüksek bass seviyesi yüzünden reddit postlarında önerilmediğini gördüm iemrankingde de aynı şekil 2-3 saatlik aralıksız kullanımda ağrı yapabilir veya kulak tırmalayabilir mi?

Dinamik driver sayisi tek olup, cift dd'ye sahip IEM'lerden daha iyi performans gosterdiklerine sahit oldum. Ornegin Meze Astru. 2-3 dd'ye sahip IEM'lerden daha iyi ve kendisi tek dd olan bir model Astru. Bu konuda dd sayisi esittir daha iyi ses anlamina gelmiyor. Bence bass hassasiyetin varsa iki urunden de uzak durup Kefine Loric'e yonel derim. Bunda da bass var ancak Waner 2 Red Lion ve Elua Ultra'daki kadar sert degil. Daha dengeli bir urun oyunlar icin.

Aslında makul seviyede basın hoşuma gittiğini söyleyebilirim çünkü müzik dinlemeyi seviyorum. Elua Ultra siparişi geçtim, şu anki kulaklığımdan daha iyi olacaksa benim için sıkıntı yok, ileride başka modeller de deneyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…