KS KS Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.471 Çözümler 69 Beğeniler 5.403 Yer Haddonfield, Illinois 3 Şubat 2026 #11 @Ethem Efe Hayırlı olsun efenim. Birazdan moderasyonla ulaştırırım hesabı.
Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.711 Çözümler 9 Beğeniler 2.666 Yer KKTC | Gazimağusa 3 Şubat 2026 #12 Michael MYERS dedi: Eki Görüntüle 224019 @Ethem Efe Hayırlı olsun efenim. Birazdan moderasyonla ulaştırırım hesabı. Genişletmek için tıkla... Hayatımda ikinci kez çekiliş kazanıyorum. İlki Bursa İskender’den bir iskenderdi ama tam çekiliş günü fenalaşıp hastaneye gitmiştim Teşekkür ediyorum efendim, bunun şerefine ben de bir çekiliş düşünüp yapacağım.
Michael MYERS dedi: Eki Görüntüle 224019 @Ethem Efe Hayırlı olsun efenim. Birazdan moderasyonla ulaştırırım hesabı. Genişletmek için tıkla... Hayatımda ikinci kez çekiliş kazanıyorum. İlki Bursa İskender’den bir iskenderdi ama tam çekiliş günü fenalaşıp hastaneye gitmiştim Teşekkür ediyorum efendim, bunun şerefine ben de bir çekiliş düşünüp yapacağım.