Torukojin Kaneki Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.547 Çözümler 2 Beğeniler 736 Yer Manisa 17 Mayıs 2025 #1 1 ay kaldı. Matematikte konu eksiğim var. Fenim iyi, madde döngüsü ve elektriğim kötü. Bir de basit makineler ve Türkçe paragrafım baya iyi. Dil bilgim eksik. İngilizcem tamamen yetişir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2025
1 ay kaldı. Matematikte konu eksiğim var. Fenim iyi, madde döngüsü ve elektriğim kötü. Bir de basit makineler ve Türkçe paragrafım baya iyi. Dil bilgim eksik. İngilizcem tamamen yetişir mi?
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.499 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.713 17 Mayıs 2025 #2 Yetismez desek calismayi birakacak misin? Sonuna kadar mucadele etmek zorundasin.
R Ranton Kouga Ziyaretçi 17 Mayıs 2025 #3 Hep olumlu yaklaşırım, bu seferde olur diyeceğim. Konulara hızlı hızlı baksan ve bol bol yeni nesil soru çözsen olur belki.
Hep olumlu yaklaşırım, bu seferde olur diyeceğim. Konulara hızlı hızlı baksan ve bol bol yeni nesil soru çözsen olur belki.
U ulivii Uzman Katılım 10 Mayıs 2025 Mesajlar 186 Beğeniler 63 17 Mayıs 2025 #4 1 kere girebilirsin başar ya da başarma dene en azından.
KS KS Torukojin Kaneki Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.547 Çözümler 2 Beğeniler 736 Yer Manisa 17 Mayıs 2025 #5 Simon dedi: Yetismez desek calismayi birakacak misin? Sonuna kadar mucadele etmek zorundasin. Genişletmek için tıkla... Bırakmam hocam da İAL ya da BAL gelir mi? Silinen üye dedi: Hep olumlu yaklaşırım, bu seferde olur diyeceğim. Konulara hızlı hızlı baksan ve bol bol yeni nesil soru çözsen olur belki. Genişletmek için tıkla... Konuları hızlı kavrayacağımı düşünüyorum hocam.
Simon dedi: Yetismez desek calismayi birakacak misin? Sonuna kadar mucadele etmek zorundasin. Genişletmek için tıkla... Bırakmam hocam da İAL ya da BAL gelir mi? Silinen üye dedi: Hep olumlu yaklaşırım, bu seferde olur diyeceğim. Konulara hızlı hızlı baksan ve bol bol yeni nesil soru çözsen olur belki. Genişletmek için tıkla... Konuları hızlı kavrayacağımı düşünüyorum hocam.
R Ranton Kouga Ziyaretçi 17 Mayıs 2025 #6 Torukojin Kaneki dedi: Bırakmam hocam da İAL ya da BAL gelir mi? Konuları hızlı kavrayacağımı düşünüyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Senin konularda ufaktan temelin var mı ?
Torukojin Kaneki dedi: Bırakmam hocam da İAL ya da BAL gelir mi? Konuları hızlı kavrayacağımı düşünüyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Senin konularda ufaktan temelin var mı ?
alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.667 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 17 Mayıs 2025 #7 1 soru 1 sorudur mantığıyla çalışırsan ''kazanılır''.
KS KS Torukojin Kaneki Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.547 Çözümler 2 Beğeniler 736 Yer Manisa 17 Mayıs 2025 #8 Silinen üye dedi: Senin konularda ufaktan temelin var mı ? Genişletmek için tıkla... Evet ufaktan var. Silinen üye dedi: Senin konularda ufaktan temelin var mı ? Genişletmek için tıkla... Bildiğim konular çıkarsa 14 e 1 yapıyorum. Son düzenleme: 17 Mayıs 2025
Silinen üye dedi: Senin konularda ufaktan temelin var mı ? Genişletmek için tıkla... Evet ufaktan var. Silinen üye dedi: Senin konularda ufaktan temelin var mı ? Genişletmek için tıkla... Bildiğim konular çıkarsa 14 e 1 yapıyorum.