1 aylık taahhütsüz taşınabilir Wi-Fi önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shujirea
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 324
  • Etiketler Etiketler
    var

shujirea

Başarılı
Merhaba arkadaşlar, ben kanser hastasıyım yarın 02.07.24 tarihinde hastaneye ilik nakli için yatışım yapılacak. Hastanede en iyi ihtimalle 4.5 hafta yatıcağım. Hastanenin kendi interneti maalesef 1.5 Mbit internet var ve bağlantı sürekli kopmalar yaşanıyor WhatsApp mesajlarım bile gönderdikten 10 saniye sonra gönderilebiliyor. Taşınabilir Wi-Fi almayı planlıyorum 1 aylık için faturasız ya da tahaddüt olmayan bir fırsat arıyorum fakat hiç yok ne Turkcell ne Vodafone ne de Türk Telekom. Turkcell'de var 12 ay tahaddütlü fakat 1.5 ay yatışım için 11 ay boşuna fatura ödemek istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım. Hattım Vodafone fakat hastanenin konumunda ne Vodafone ne Turkcell mobil hattı iyi çekmiyor Türk Telekom deneme fırsatım olmadı muhtemelen oda iyi çekmiyordur. İhtiyacım olan bir telefondan daha iyi çeken Wi-Fi cihazı ve onun içerisinde internet paketi tek isteğim bu. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fazla telefona internet alıp paylaşım yapabilirsin.

Başka da çözüm aklıma gelmiyor. Superbox tarzı aleti olanlardan isteyebilirsin.

. Taşınabilir Wi-Fi almayı planlıyorum 1 aylık için faturasız ya da tahaddüt olmayan bir fırsat arıyorum fakat hiç yok ne Turkcell ne Vodafone ne de Türk Telekom.

Öncelikle geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.

Mesela:

Hazır kart 'data hat' türünden olmalı!

Bu data hat kartını alıp kullanabileceğim bir cihaz var mı önerdiğiniz? yeter ki telefonumdan iyi çeksin.

SIM kartı cep telefona da takabilirsin ve o şekilde de kullanabilirsin.

Cihaz konusunda bir tavsiyede bulunmak istemem çünkü orada çekim gücün nasıl olduğunu kestirmek mümkün değil. Kısa zaman kullanacağın için (mesela) TP-Link M7000/M7200 ya da (biraz pahalı) TP-Link M7350 olabilir.

TP-Link Archer MR400 almayı planlıyorum. Sizin attığınız üründe güzel gibi arasında ne fark var? Bu cihazlardan pek anlamadığım için soruyorum.

MR400 masa üstü ev cihazı. Piriz gerekli.
Benim örnek olarak verdiklerim dahili pilleri var. Yani mobil cihaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…