1 buçuk ay kala KPSS'den 75 puan alınır mı?

Somorethink

Uzman
Arkadaşlar sağlık meslek öğrencisi olduğumdan sağlık alanında avantajlıyım. 12. sınıfım hastanede staj yapıyorum. KPSS ortaöğretime gireceğim, temelim pek iyi değil. Ayrıca çalışmaya takıntılı değilim ve mesleği istesem de ders çalışmayı bildim bileli istemiyorum. Sizce şu an sınavdan 50 civarı puan alabilecek haldeysem 1 buçuk aya kadar 75 civarlarına çıkartabilir miyim? Öneriniz var mı?

Çıkarsın evet. Düzenli bir çalışma ile daha yükseklere de çıkarsın, KPSS Ortaöğretim o kadar da zorlayıcı değil.

İnşallah teşekkür ederim hocam. Hangi derslere ağırlık, öncelik vermemiz lazım sizce öneriniz var mı?

İnşallah teşekkür ederim hocam. Hangi derslere ağırlık, öncelik vermemiz lazım sizce öneriniz var mı?
Matematik ve Türkçe. Diğerlerine bu saatten sonra ağırlık versen de çok bir getirisi olmaz, özellikle Vatandaşlık. Vatandaşlık kolay görünen ama çok ezber olan bir ders.

Ben de yaparım, değil mi hocam?
Hakkıyla çalışırsan yaparsın inşallah.

İfadeler: X99

Türkçe paragraf çözmeye başladım biraz da matematik yapacağım arada. Ve tüm derslerinden oluşan denemelerim var. Ağırlıklı olan konulara bakacağım. Genel kültürden sevmesemde tarihin ağırlıklı konularına bakabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…