Hocalarım sadece iOS 14.1 ve üzeri sürümler çalıştırabilecek iPhone 6S ve 7 kullanan kişiler iOS 15 sürümüne güncellediyse problem yok.
Detaylar
Kim cevapladı?![]()
1 Ekim'den itibaren geçerli olacak. WhatsApp 19 telefon modelinde çalışmayacak! - Sözcü Gazetesi
2014 yılında Facebook'un 21 milyar dolara satın aldığı WhatsApp, yaptığı yeni güncellemeyle bazı telefon modellerinin desteğini keseceğini duyurdu.www.sozcu.com.tr
İşte desteklenmeyecek telefonlar:
iPhone 7
iPhone 7 Plus
iPhone 7S
Samsung Galaxy S7 Edge
Huawei Mate 9 Pro
Samsung Galaxy S7
Xiaomi Mi Note 2
Xiaomi Mi MIX 18K
OnePlus 3T
LG V20
Sony Xperia XZ
ASUS ZenFone 3 Deluxe
Lenovo Moto Z
Xiaomi Mi 5 Pro
HTC 10 EVO
OnePlus 3
HTC 10
Samsung Galaxy A9 Pro
Xiaomi Mi 5 Prime
Kullanıcıların bu tarihten itibaren WhatsApp'tan yararlanabilmeleri için daha güncel modellere geçmeleri gerekecek.
Şu yanlış haberleri yaymasak keşke. iPhone 7 ve 6S, iOS 15'i aldı. 24 Şubat 2025 tarihinden itibaren sadece iOS 14 sürümünden eski sürümler WhatsApp'ı kullanamayacak. Android konusunda ise belli bir tarih yok. Büyük ihtimalle 5.0 sürümünün desteği bitecek seneye.
Kanıtın nerede diyeceksiniz, buyurun kanıt:
Desteklenen işletim sistemleri hakkında | WhatsApp Yardım Merkezi
faq.whatsapp.com
Elma ısıran
Üstün
6S parçalanır mı ya? Hala kullanılır o telefon.
İlk defa sizinle aynı düşüncedeyim. Eski ama temel işler için kullanılır. WhatsApp ve telefon konuşmaları için.
Elma ısıran
Üstün
Her şeyin bir ilki vardır. Teşekkür ederim. Dediğim gibi annem hala iPhone 6 kullanıyor. Onun için hala yeterli. WhatsApp, arama, mesaj, basit birkaç kelime oyunu… Başka da bir şey yapmıyor. Umarım sadece güncelleme desteği kesilir ve kullanılmaya devam eder WhatsApp.İlk defa sizinle aynı düşüncedeyim. Eski ama temel işler için kullanılır. WhatsApp ve telefon konuşmaları için.
Hocam ben biraz hor kullanmıştım telefonu. Ekranı değişmişti, home butonu çalışmıyordu falan. En sonunda bir şey oldu sinirlendim, sinirimi telefondan çıkarttım.
Hocam ben biraz hor kullanmıştım telefonu. Ekranı değişmişti, Home butonu çalışmıyordu falan. En sonunda bir şey oldu sinirlendim, sinirimi telefondan çıkarttım.
Anakart sağlam mı hocam?
Her şeyin bir ilki vardır. Teşekkür ederim. Dediğim gibi annem hala iPhone 6 kullanıyor. Onun için hala yeterli. WhatsApp, arama, mesaj, basit birkaç kelime oyunu… Başka da bir şey yapmıyor. Umarım sadece güncelleme desteği kesilir ve kullanılmaya devam eder WhatsApp.
En kötü Jailbreak yaparsınız hocam. Bende de 5S vardı da IMEI'sini uçurmuşlar. 6S'te varda ekranı kırık. İlk fırsatta yaptıracağım.
RockyHighway79
Üstün
İnsanlar WhatsApp kullanmayı bırakıp, mahremiyete daha fazla önem veren alternatif uygulamalara yönelseler keşke.
Elma ısıran
Üstün
Hangi mahremiyet? İnternete bağlı olduğun her an mahremiyet denen şeyi unut.İnsanlar WhatsApp kullanmayı bırakıp, mahremiyete daha fazla önem veren alternatif uygulamalara yönelseler keşke.
Sağlamdır. Çekmecede yatıyor.
Yeni konular
-
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347
-