N NYTMARE Başarılı Katılım 23 Nisan 2025 Mesajlar 1.069 Çözümler 3 Beğeniler 472 20 Ocak 2026 #11 Jarvis dedi: Hem gereksiz bir kablo ve alan israfı, ben de Wi-Fi için ayrı yerden normal internet için ayrı yerden ayar yapmak hiç mantıklı değil. Genişletmek için tıkla... Elündeki eskü cihazı AP yaparsa o cihaz bir Switch görevi görecek yani bir etkisi olmayacak.
Jarvis dedi: Hem gereksiz bir kablo ve alan israfı, ben de Wi-Fi için ayrı yerden normal internet için ayrı yerden ayar yapmak hiç mantıklı değil. Genişletmek için tıkla... Elündeki eskü cihazı AP yaparsa o cihaz bir Switch görevi görecek yani bir etkisi olmayacak.
NeonDragon Uzman Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 120 Çözümler 1 Beğeniler 29 20 Ocak 2026 #12 Aynı modem bendede var kesilme sorunuda yaşıyorum müşteri hizmetleri bir sorun yok dedi. Yeni modem alıcam bende ama karar veremedim
Aynı modem bendede var kesilme sorunuda yaşıyorum müşteri hizmetleri bir sorun yok dedi. Yeni modem alıcam bende ama karar veremedim
KS KS C cAvAs Çalışkan Katılım 21 Ekim 2025 Mesajlar 6 Çözümler 1 Beğeniler 1 24 Ocak 2026 #13 NeonDragon dedi: Aynı modem bendede var kesilme sorunuda yaşıyorum müşteri hizmetleri bir sorun yok dedi. Yeni modem alıcam bende ama karar veremedim Genişletmek için tıkla... Xioami mi ZTE mi?
NeonDragon dedi: Aynı modem bendede var kesilme sorunuda yaşıyorum müşteri hizmetleri bir sorun yok dedi. Yeni modem alıcam bende ama karar veremedim Genişletmek için tıkla... Xioami mi ZTE mi?