1 hafta boyunca YouTube kanallarını açıp izleyeceğim. Tek uğraşım bu olacak. Bana aklınıza gelen bütün YouTube kanallarını yazar mısınız?
Not: saçma sapan kanalları önermeyin sadece faydalı kanalları önerin lütfen!
suç, internet gizemleri ve internet kültürü üzerine belgeseller hazırlıyorum. internette gördüÄünüz her Åeye inanmayın.. iÅ teklifleri için: ad@basohq.com
suç, internet gizemleri ve internet kültürü üzerine belgeseller hazırlıyorum. internette gördüÄünüz her Åeye inanmayın.. iÅ teklifleri için: ad@basohq.com
herkese selam, ben melih abuaf. bu kanalda girişimcilik, gezi, tarih, sağlık, yemek gibi birbirinden farklı, ilgimi çeken konularda videolar yayınlıyorum. kanala abone olmanız ve katkılı yorum yapmanız beni mutlu eder 😍 melih@yoursistanbul.com
Pek bana uygun değil. Aradığım kanallar faydalı olsun istiyorum: Barış Özcan (bütün videolarını izlemiştim, tekrar izleyeceğim), Evrim Ağacı, Bebar Bilim, Sinan Canan gibi.
om·ni·bus | \ ˈäm-ni-(ˌ)bəs: her şeyle alakalı, her şeye dair olan. çok amaçlı, geniş kapsamlı. İletişim ve işbirlikleri için: content@diatom.biz
www.youtube.com
Tarihçi Emrah Safa Gürkanın kanalını öneririm. Çoğunlukla tarih içeriği üretir. Bazen filmler hakkında konuştuğu ve incelediği oluyor. Genel sohbet yaptığı videoları da var.
om·ni·bus | \ ˈäm-ni-(ˌ)bəs: her şeyle alakalı, her şeye dair olan. çok amaçlı, geniş kapsamlı. İletişim ve işbirlikleri için: content@diatom.biz
www.youtube.com
Tarihçi Emrah Safa Gürkanın kanalını öneririm. Çoğunlukla tarih içeriği üretir. Bazen filmler hakkında konuştuğu ve incelediği oluyor. Genel sohbet yaptığı videoları da var.