Kırmızı yanmasının sebebi muhtemelen kullanıcı adı şifrenin de sıfırlanmış olması olabilir. Modeminizin arayüzünden kullanıcı bilgilerinizi biliyorsanız girin. Bilmiyorsanız İSS ile iletişim kurun.
Kırmızı yanmasının sebebi muhtemelen kullanıcı adı şifrenin de sıfırlanmış olması olabilir. Modeminizin arayüzünden kullanıcı bilgilerinizi biliyorsanız girin. Bilmiyorsanız ISS ile iletişim kurun.
Sunucular ramtek diye bir yer aynı sunucuyu seçiyor. Ama 15 dakika önce yaptığımda ikisinde de başka sunucuydu. Vodafone kullanıyorum. Türk Telekom altyapısından.
Sunucular ramtek diye bir yer aynı sunucuyu seçiyor. Ama 15 dakika önce yaptığımda ikisinde de başka sunucuydu. Vodafone kullanıyorum. Türk Telekom altyapısından.
Önceden 1 GB oyunu 1-1 buçuk dakikada indiriyordu. Şimdi Rise of kingdoms indirmeyi denedim. Yaklaşık 1 GB. Onu 3 buçuk dakikada indirdi. Barız fark fark var
Önceden 1 GB oyunu 1-1 buçuk dakikada indiriyordu. Şimdi Rise of kingdoms indirmeyi denedim. Yaklaşık 1 GB. Onu 3 buçuk dakikada indirdi. Barız fark fark var