1 hafta interneti kullanmayınca hız düşmüş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan serbest
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 599
  • Etiketler Etiketler
    hız
Kırmızı yanmasının sebebi muhtemelen kullanıcı adı şifrenin de sıfırlanmış olması olabilir. Modeminizin arayüzünden kullanıcı bilgilerinizi biliyorsanız girin. Bilmiyorsanız İSS ile iletişim kurun.

Kırmızı düzeldi yeşil yanmaya başladı şimdi. Ama 30 bile değil artık 10 Mbps falan.

Laptopta evet 98 Mbps alıyorum. Kablosuz bağlantı ile. Upload da 40.
Laptopta hız testi yapılan sunucu ile telefondakini karşılaştırır mısınız? Hangi servis sağlayıcısnı kullanıyorsunuz?

Laptopta hız testi yapılan sunucu ile telefondakini karşılaştırır mısınız? Hangi servis sağlayıcısnı kullanıyorsunuz?

Sunucular ramtek diye bir yer aynı sunucuyu seçiyor. Ama 15 dakika önce yaptığımda ikisinde de başka sunucuydu. Vodafone kullanıyorum. Türk Telekom altyapısından.

Sunucular ramtek diye bir yer aynı sunucuyu seçiyor. Ama 15 dakika önce yaptığımda ikisinde de başka sunucuydu. Vodafone kullanıyorum. Türk Telekom altyapısından.
Telefonda bir şey indirirkenki hızı kontrol eder misiniz?

Önceden 1 GB oyunu 1-1 buçuk dakikada indiriyordu. Şimdi Rise of kingdoms indirmeyi denedim. Yaklaşık 1 GB. Onu 3 buçuk dakikada indirdi. Barız fark fark var

Önceden 1 GB oyunu 1-1 buçuk dakikada indiriyordu. Şimdi Rise of kingdoms indirmeyi denedim. Yaklaşık 1 GB. Onu 3 buçuk dakikada indirdi. Barız fark fark var

ISS arayın IP güncellemesi isteyin öyle bir deneyin yine düzelmezse evinize teknik ekip isteyin farklı bir sorun var mı baksınlar.

ISS arayın IP güncellemesi isteyin öyle bir deneyin yine düzelmezse evinize teknik ekip isteyin farklı bir sorun var mı baksınlar.

IP güncellemesi ne oluyor? İnternette arattım ama bulamadım. Yarın denerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…