Torukojin Kaneki Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.548 Çözümler 2 Beğeniler 736 Yer Manisa 8 Ağustos 2025 #1 1. Nakil için yazdığım Manisa Ticaret Borsası Anadolu Lisesi gelmedi. Ortaokul Başarı Puanım 93.9050. 2. Nakilde bir daha denesem gelebilir mi? Bu işler nasıl yürüyor?
1. Nakil için yazdığım Manisa Ticaret Borsası Anadolu Lisesi gelmedi. Ortaokul Başarı Puanım 93.9050. 2. Nakilde bir daha denesem gelebilir mi? Bu işler nasıl yürüyor?
cartel Yetkin Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 926 Çözümler 2 Beğeniler 835 8 Ağustos 2025 #2 Sonuna kadar deneyin bence, bana da Fen Lisesi gelmedi tekrardan deneyeceğim şansımı.
KS KS Torukojin Kaneki Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.548 Çözümler 2 Beğeniler 736 Yer Manisa 8 Ağustos 2025 #3 cartel dedi: Sonuna kadar deneyin bence, bana da Fen Lisesi gelmedi tekrardan deneyeceğim şansımı. Genişletmek için tıkla... Boş kontenjan gözükmüyor. Gene de deneyeyim mi gerçi benim okulumdan daha iyi olan her lise dolu.
cartel dedi: Sonuna kadar deneyin bence, bana da Fen Lisesi gelmedi tekrardan deneyeceğim şansımı. Genişletmek için tıkla... Boş kontenjan gözükmüyor. Gene de deneyeyim mi gerçi benim okulumdan daha iyi olan her lise dolu.
Daffy Duck Üstün Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 1.985 Çözümler 16 Beğeniler 1.265 Yer İstanbul 8 Ağustos 2025 #4 Gitmek istediğin liseden baskalari da daha iyi liseye nakil isteyebilir. Böylelikle kontenjan açılır. Bence sürekli nakil basvurusu yapın.
Gitmek istediğin liseden baskalari da daha iyi liseye nakil isteyebilir. Böylelikle kontenjan açılır. Bence sürekli nakil basvurusu yapın.
cartel Yetkin Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 926 Çözümler 2 Beğeniler 835 8 Ağustos 2025 #5 Torukojin Kaneki dedi: Boş kontenjan gözükmüyor. Gene de deneyeyim mi gerçi benim okulumdan daha iyi olan her lise dolu. Genişletmek için tıkla... Bence yine de deneyin. Dendiği gibi kontenjan açılabilir.
Torukojin Kaneki dedi: Boş kontenjan gözükmüyor. Gene de deneyeyim mi gerçi benim okulumdan daha iyi olan her lise dolu. Genişletmek için tıkla... Bence yine de deneyin. Dendiği gibi kontenjan açılabilir.