Michael MYERS
Yetkin
- Makaleler
- 1
En baştan dermatoloğa git diyecekler için hiç zahmet etmeyin onu düşünebiliyorum çok şükür. Arkadaşlar iki kolumda 2023 Haziran'da çok fena güneş yanığı oldu ve 1 yıldır hâlâ ilk günkü gibi hiç düzelmiyor. Botla güneşin altında denizde 4 saat gezdik güneş kremini unutmuştuk. Daha sonra da 1 saat denize girdik yüzdük çıktık saçma sapan bir hâl aldı kolum. Üzerimde de deniz kıyafeti vardı dirseğimin hemen üstüne kadar geliyordu. Tam kolum yansaydi bu kadar dert etmeyecektim ama normal bir kısa kollu giyince şahsen çok kötu gözüktüğünü düşünüyorum. Elimden dirseğimin üstüne kadar bildiğiniz kahverengi gibi. Sonra 3-4cm yukarı kadar normal bir güneş yanığı izi var sonrası kendi ten rengim. (beyaz tenliyim). Vereceğiniz tavsiyeleri merakla bekliyorum.
Tekrardan üstümde hiçbir şey olmadan yanmak mantıklı geliyor ama bir yandan daha fazla yanacak ve kahverengi olan kısım iyice Zonguldak kömürü gibi olacak ve yine dengelenmeyecek.
Tekrardan üstümde hiçbir şey olmadan yanmak mantıklı geliyor ama bir yandan daha fazla yanacak ve kahverengi olan kısım iyice Zonguldak kömürü gibi olacak ve yine dengelenmeyecek.