1 yıllık Linux deneyimim

Linux kurmamamın tek sebebi ha bir de oyun olayı.
google gnome software center.

Oyun için ise Steam paketliyor hepsini, ez çerez artık. Herifler satamazlarsa hayvan gibi zarara girecekleri el konsollarına Linux koymaya cesaret etti siz mi edemeyeceksiniz

Linux bende kullandım sağlam linux app store bulunursa uyumlu sistem programları indirip kullanılır. Yoksa linux kullanmam.
Terminal ile tanış. İstediğin her şeyi birkaç saniyede belirtip yükleyebiliyorsun.
Ubuntu'da APT, Fedora'da DNF, Arch Linux'ta da Pacman var paket yöneticisi olarak.
Alışırsın kullandıkça. Mesela ben Arch'a Firefox kurmak için aşağıdaki komutu kullanıyorum.
Bash:
sudo pacman -S firefox

Arch'ta AUR denilen nimet var.

yay -S firefox gibi.

Konunuzla çok alakalı değil fakat Assetto Corsa'yı çalıştırmak için oyunun ProtonDB sayfasında çok güzel rehberler var. Özetlemek gerekirse ProtonGE'nin eski sürümleri ve dotnet48 gerekiyor. Ben bu sayede sorunsuzca çalıştırabilmiştim.

Aynen dün ben de yazacaktım ama yazamadım, Proton-GE 9-2 ile Assetto çalıştırdım. Ama ben de nedense ağaçlarda grafik hataları vardı, onun dışında sorunsuz çalışıyor.

O değil de Linux'u bir kere tadan sürekli Linux'a geçmek istiyor .

Son düzenleyen: Moderatör:
O değil de Linux'u bir kere tadan sürekli Linux'a geçmek istiyor .
Aynı ben. 2021'de annemin laptop'una zorla ikna edip dual-boot yapmıştım. Sonra bir sorun oldu. Biz de format attık ve komple Windows var şimdi. Tabii gene denemek isterim gene.

İfadeler: 29
Eski bir Windows'çu olarak aldığın kararı destekliyorum. Umarım ömrü boyu bu dünyada mutlu olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…