Hocam 3 tane AMD kart kullandım üçünde de micro stuttering sorunu yaşıyordum. Hepsini iade ettim. Üçü de xfx markaydı acaba bu markanın mı kronik sorunu acaba
Benim öyle AMD sevgim yok 7600 yeni bir seri olduğu için sorun yaşama ihtimali onda daha az olur diye ve sıfır olduğu için tavsiye ettim muadili 4060 en az 14K paraya satılıyor ve bu kart 11K en ucuzu o yüzden tavsiye ettim. Bir de ben sıfır ve ikinci el almak ve almamak arasında kalıyorum. 2.el 4060-4060ti mı alsam yoksa sıfıra 7600 mü alsam diyorum.
Bu arada param güvende olmadan sakın kart almayın. Hiç ummadığınız bir sorun çıkar iade edersiniz. Mesela 2 ay önce rx 6600 almıştım. Adam bana 10 dakikada 60 derece diyordu test atmıştı. Elime geçtiğinde 1 dakika da 75 derece oldu ve 2.defa furmark testinde çöktü. İade ettim direk. Her şeye dikkat edin. AMD de 7000 aşağısı seride alınmaması lazım bana göre ki 7000 serisinde bile sorun yaşayan var.
Ekleme: hocam size yemin ederim ki coil whine wattman vs sorunları çözülebilecek sorunlar bu sorunlar micro stuttering sorununun yanında hiçbir şey. Bu sorunlar yine de çözülebilecek sorunlar ama stutterin çözümü yok.