10.000-13.000 TL bütçe ile oyuncu koltuğu önerisi

Bütçe
13.000 TL

conquERROR

Çalışkan
Herkese merhabalar,

Ben 13.000 TL bandında geniş ve uzun ömürlü bir oyuncu koltuğu arıyordum. Uzun araştırmalarım sonucu önce kendi bütçemde markaların kendi içindeki modellerini eledim. Daha sonra kendi aralarında kıyaslayınca elimde almayı düşündüğüm.
  • 3 model var: TitanSeat Throne
  • Exvega Andromeda 2025
  • xDrive Anka
Bu üçünün de kumaş versiyonları

Hangisine içim ısınıyorsa o şekilde sıralayarak yazdım ve dürüst konuşmak gerekirse Anka modelini en kötü ihtimalde, paramın netleşmediği vb. bir durum alırsam almayı düşünüyorum. Esas aklımdaki iki model Andromeda 2025 ve Throne modelleri

Throne modelinde 65 DNS visco sünger var, Andromeda'da ise 65 DN Poliüretan. Lakin kağıt üstünde 65 DN daha uzun ömürlü, sert ve yapısını koruyan bir malzeme iken Throne modelindeki 65 DNS visco cidden kullanılan en kaliteli 65 DNS visco olabilir. Zaten Throne kullanan herkes ilk 1 hafta koltuğun sert olduğunu ama şeklini alınca yumuşayıp iyi olduğunu söylüyor.

Throne modeli kağıt üstünde Andromeda'dan hem bazı boyutlardan daha büyük hem de daha fazla ağırlık taşıyor (176 ya 95 kiloyum lakin sağlık problemim ve spor dalımdan kaynaklı çok saçma kilo aralıklarında geziyorum lakin garanti olması açısından max 110 minimum 80 diyelim)

Andromeda modelinin iskelet yapısı ve ayak uzatma desteği de çok dikkatimi çekti. Ürünü aldıktan sonra ayak uzatma aparatını sonradan harici alıp takabiliyormuşum ve uzun saatler kurgu yapan birisi olduğum için cidden aradığım bir özellik. Lakin gerçek hayatta ne kadar fazla ve efektif kullanırım bu da hâlâ kafamda soru işareti

TitanSeat modelinin ayrıca müşteri hizmetlerinin çok çok iyi olması beni birazcık daha cezbeden bir konu. Exvega'da şikayet var da çözülmemiş önce sorun ve atılan iddialar var. Aklım orijinal sitesi değil de Hepsiburada üzerinden kendi satıcılarında 13k'ya Throne almaya daha meyilli gibi ama Andromeda hakkında da çokça olumlu yorum var

Sizin görüş ve düşünceleriniz nelerdir? Bu 3 modeli kullanan varsa yorum yapabilirler mi?

(Hawk Fab V4'ü çok düşündüm ama bilerek listeye eklemedim. Fab'ın maksimum kilo sınırı benim ortalama kiloma çok yakın olduğu için riskli geldi ve bu listedeki diğer 3 modele göre oturak kısmı daha dar kalıyor)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…