10.000-13.000 TL Telefon Tavsiyesi

Bütçe
13.000
A34'e B plani olarak Note 13 Pro da dusunulebilir. GT2 konusunda katiliyorum bu arada, yalniz maalesef bu fiyatlardaki cogu telefonun ultragenis kamerasi vasat oluyor, buna bakarak alacaksaniz almayin.

Bütçende iş görecek bir cihaz, fazla beklentin olmasın.
Fazla bir beklentim yok zaten. Ama duruma göre belki 1,2 ay daha bekleyip 20 bin liraya çıkartabilirim bütçeyi.

@ZCPS21

Xiaomi Telefonlar alınırmı hocam?
Biraz fazla ucuz diye garipsedim.

Son düzenleme:
İthalatcı garantili ve Note 13 Pro taze ciktigi icin 12 Pro'nun o fiyatta olmasi gayet normal. Fena degil o fiyatta aslinda ama 13 Pro bayagi bi' daha ustun.

İfadeler: 683
Fazla bir beklentim yok zaten. Ama duruma göre belki 1,2 ay daha bekleyip 20 bin liraya çıkartabilirim bütçeyi.

@ZCPS21
Xiaomi Telefonlar alınırmı hocam?
Biraz fazla ucuz diye garipsedim.
Xiaomi şahsen ilk tercihim olmazdı.

Cihazdan çok beklentin yoksa ne alırsan al 3-4 sene gider sana.
Bütçe arttırdığında dâhâ iyi kamera sensörüne, güçlü işlemciye ve iyi malzeme kalitesine sahip cihazlara ulaşımın artıyor o kadar.

Yenilenmiş amiral gemisi bir telefon almanı tavsiye ederim. Sertifika ile yenilenmiş telefonlar 0'dan farksız. F/P maksimize etmenin en iyi yolu bu. ETBİS kayıtlı sitelerden alışveriş yapman çok önemli.
Ben note 9 cihazımı 5000 tl ye aldım.
Custom rom kurarak android 14 kullanıyorum.
Senin bütçeye çok daha iyi bir model alabilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…