10.000-15.000 TL'ye IEM kulaklık önerisi

Bütçe
10.000-15.000 TL
Arkadaşlar, çok uzun süre soundbar ile kullanarak oyun oynamış birisi olarak, bazı sebeplerden ötürü artık kulaklık almak zorundayım. Kulaküstü kulaklıkları hiç sevmiyorum ve o yüzden ilk defa IEM kulaklık alacağım. Birçok konuda gördüm, baktım ancak birinci elden tecrübe etmiş kişilerden tavsiye almak istiyorum.

Temel amacım; FPS ve hikayeli oyunlar için kullanacağım, pişman etmeyecek bir kulaklıktır.

Bütçe konusunda rahatım ancak hissetmeyeceğim/anlamayacağım farklar için yüksek fiyatlar vermek istemiyorum.

Görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Basların vuruşunu ve derinliğini hissetmeyi seviyorum ama bu basların orta ve yüksek frekansları perdelemesini, sesi boğmasını istemiyorum.
Maksimum butcede Odyssey 2'yi oneririm.

Minimum butcede S12 Ultra'yi oneririm.

Bu bütçeyle direkt en üst seviyeden başlamayın bence. 30 dolarlık IEM'i 200 dolarlık IEM'den daha fazla seven olabiliyor.

@Simon Yorumunuz için teşekkür ederim, S12 ultra modeli aklıma yattı gibi

@CBTSG23XrC1Z başlangıçta Moondrop Chu-II modeline bakıyordum zaten sonra biraz daha uzun araştırınca bir kere alayım bir daha uğraşmayayım diye bu fiyatlara kadar geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…