10.000-15.000 TL'ye telefon önerisi

Bütçe
10.000-15.000 TL
Sorun çıkaracağını düşünmüyorum. One UI'a kıyasla daha hafif sistem var ve One UI da şu an bayağı widget olmasına rağmen Max 4 GB kullanılıyor.
3 sene güncelleme alacak zaten TR de.

Tamamdır hocam en kısa süre içinde sipariş veriyorum yardımcı olan diğer arkadaşlara da çok teşekkür ederim.

Tamamdır hocam en kısa süre içinde sipariş veriyorum yardımcı olan diğer arkadaşlara da çok teşekkür ederim.

Umarım memnun olursun. Bu senenin en F/P telefonlarından biri. Keşke malzeme kaliteside iyi olsaydı ve Honor ayrımcılık yapıp 3 yıl sunmasaydı. Çinlilerin arada bir iyi fiyata sunduğu ürünlerden biri.

13t Pro veya POCO X7 Pro alabilirsiniz.

18 bin TL? X7 Pro? Nerede satılıyorsa söyleyin gidip alalım.

Umarım memnun olursun. Bu senenin en F/P telefonlarından biri. Keşke malzeme kaliteside iyi olsaydı ve Honor ayrımcılık yapıp 3 yıl sunmasaydı. Çinlilerin arada bir iyi fiyata sunduğu ürünlerden biri.

Güncelleme almasa bile iPhone gibi desteği tamamen kesmiyor Android cihazlar.

Ayrıca X7 Pro, 13000-15000 TL arası yurt dışı sıfır bulunabiliyor. İstanbul'da isen aracılık sağlayabilirim alım konusunda.

Antalyadayım ve telefonu en kısa sürede almam gerek o yüzden yurt dışı konusunda uzağım zaten az önce sipariş verdim Honor 400.
Gene de teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…