2K bir monitör arayışındayım. Oyun oynamıyorum, MacBook Air M.2 laptopuma bağlayıp kullanacağım bir monitör olacak. macOS ile uyumlu olması açısından(işletim sistemi 110 veya 220 PPI monitörlerde en uyumulu çalışıyor. ) 2K çözünürlük düşünüyorum. Önceliklerim renklerinin güzel olması, halihazırda ASUS MG248QR monitörü kullandığım için 60 Hz tercih etmiyorum. Aklımda model olarak G274QRF E2 bu var, hem de şu anda indirimde. Doğru bir tercih olur mu ve önerebileceğiniz başka modeller var mıdır?
En ucuz Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hayır asıl olayı VA olması. Kaliteli bir VA, IPS'ten iyidir. IPS ile kaliteli bir VA arasında renklerde çok fark olmaz fakat siyahlar arasında dağlar olur. Ondan dolayı VA öneriyorum. Ayrıca monitörde akıllı TV özelliği de var.
Çoğu monitör vadedilenleri vermez. Zaten MSI'da vadedilenleri vermesiyle tanınan bir marka değil, iyi ürünleri oluyor onların da detaylı incelemeleri oluyor verileri doğruluyor veya 3 aşağı 5 yukarı oluyor. M27Q'nun ne olduğu belli olduğu için M27Q daha iyi bir tercih. Ve kağıt üzeri verilerde de M27Q önde aslında ama...
Tekrardan bir sorum olacak, yüksek Hertz'den feragat edip çözünürlük arttırarak Samsung M8 almak mantıklı mıdır acaba, bu monitör hakkında bir bilginiz var mı? Biraz bütçe üzerinde ama bütçeyi aşmaya değecek bir monitörse düşünebilriim.
Hocam Dell G2724D bu monitör nasıldır? Rtings incelemesinde gayet iyi sonuçlar almış, hem de best cheap monitör olarak önerilmekte ancak renk sayısının 16.8 milyon olması biraz aklıma takıldı. Sizce alınır mı? @Sye@Smmmhunter@BerkayZ87
Tekrardan bir sorum olacak, yüksek Hertz'den feragat edip çözünürlük arttırarak Samsung M8 almak mantıklı mıdır acaba, bu monitör hakkında bir bilginiz var mı? Biraz bütçe üzerinde ama bütçeyi aşmaya değecek bir monitörse düşünebilriim.
Hocam Dell G2724D bu monitör nasıldır? Rtings incelemesinde gayet iyi sonuçlar almış, hem de best cheap monitör olarak önerilmekte ancak renk sayısının 16.8 milyon olması biraz aklıma takıldı. Sizce alınır mı? @Sye@Smmmhunter@BerkayZ87
M8 hakkında bilgim yok. G2724D güzeldir yeşil forumda alan arkadaş memnundu. Renk mevzusu konusunda çok yanlış bilgiler dönüyor.
O 1 milyar ile 16.8 milyon olayında o fark öyle kat kat bir fark değil. Renk gamutu daha önemli, normalde olduğu renkten başka bir renk görmüyorsun yani.
M8 hakkında bilgim yok. G2724D güzeldir yeşil forumda alan arkadaş memnundu. Renk mevzusu konusunda çok yanlış bilgiler dönüyor.
O 1 milyar ile 16.8 milyon olayında o fark öyle kat kat bir fark değil. Renk gamutu daha önemli, normalde olduğu renkten başka bir renk görmüyorsun yani.