Selam, arkadaşım için en az 27 inç boyutunda 2K monitör bakıyoruz. Tercihen IPS panel olmasını istiyor. Bütçe 10.000 TL. Genel olarak oyun ve iş için kullanılacak. Şimdiden teşekkürler.
En ucuz MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Mağaza 1 ölü piksel bile çıksa getirin değiştiririz demişti bana. Eskiden vatan gibi mağazada test yapıyorlarmış ama kaldırmışlar o uygulamayı bilginiz olsun. Ben internetten almıştım, 2 tane çıktı şansıma ama değişimle vs. uğraşmadım görmüyorum bile o pikselleri. Zaten ben aldıktan 1 hafta sonra stok bitmişti, sonrasında zam geldi, 7 bine almıştım. Bunları da görünce iadeyle değişimle vs. uğraşmak istemedim.
Mağaza 1 ölü piksel bile çıksa getirin değiştiririz demişti bana. Ben internetten almıştım, 2 tane çıktı şansıma ama değişimle vs. uğraşmadım görmüyorum bile o pikselleri.
Mağaza 1 ölü piksel bile çıksa getirin değiştiririz demişti bana. Eskiden vatan gibi mağazada test yapıyorlarmış ama kaldırmışlar o uygulamayı bilginiz olsun. Ben internetten almıştım, 2 tane çıktı şansıma ama değişimle vs. uğraşmadım görmüyorum bile o pikselleri. Zaten ben aldıktan 1 hafta sonra stok bitmişti, sonrasında zam geldi, 7 bine almıştım. Bunları da görünce iadeyle değişimle vs. uğraşmak istemedim.