Merhaba arkadaşlar, klavye arayışına girdim. Aula F75 tarzında bir klavye istiyorum fakat klavyelerden pek anlamadığım için sizden yardım almak istedim. Özellik açısından dolu bir şey istiyorum; çift basma engelleyici, kablosuz bağlantı vb. özellikleri olsun. Boyut olarak aula F75 tarzında olacak. Bütçe fark etmez, önerilerinizi bekliyorum.
Hocam yeni sistem topluyorumda sistemim bitti yeni klavye mouse geçeceğim Türkçe bir klavye öneriniz var mı Türkçe olması daha iyi olur kardeşimde kullanacak.
Hocam yeni sistem topluyorumda sistemim bitti yeni klavye mouse geçeceğim Türkçe bir klavye öneriniz var mı Türkçe olması daha iyi olur kardeşimde kullanacak.
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Çoğu klavye hotswap şuan zaten, yani farklı switch takabiliyorsunuz lehimle uğraşmadan. Manyetik mekanik farkı manyetiklerde mıknatıs var manyetik çekimle haberleşiyor ayrıca mekanik switch sesi yok manyetiklerde sesleri kötü yani. Mekanik öneririm. Biraz da kullanıma göre FPS oyunlar oynuyorsanız manyetik avantajlı olabilir.
Çoğu klavye hotswap şu an zaten, yani farklı Switch takabiliyorsunuz lehimle uğraşmadan. Manyetik mekanik farkı manyetiklerde mıknatıs var manyetik çekimle haberleşiyor ayrıca mekanik Switch sesi yok manyetiklerde sesleri kötü yani. Mekanik öneririm. Biraz da kullanıma göre FPS oyunlar oynuyorsanız manyetik avantajlı olabilir.
Evet ama milimlik. Alırsın iyi hoş olur ama öyle oyunculuğunu baştan aşağı değiştirmez. Yüksek fiyatlı manyetikler bana kalırsa mekaniklerden daha iyi sese ve hissiyata sahip hem de daha uzun ömürlü. Ucuz manyetikte adam içine ne iyi yalıtım koyuyor ne başka bir şey.
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...