Bütçe
10.000 TL

Riddikulus

Uzman
Kablosuz kulak içi kulaklığa ihtiyacım var. Bu kulaklığı buldum da alınır mı? Tavsiye eder misiniz?
10K bütçe ile daha iyisi varsa önerebilirsiniz.

Alınmaz. Daha doğrusu müzik için vs alacaksan gidip boşa o fiyatı verdiğine değmez performansı. PC için oyunlarda kullanmaya alacaksan da o fiyata çok daha iyi ses kalitesi alabileceğin IEM seçenekleri mevcut.

Kısacası hem Müzik hem de oyun için o bütçeye çok daha iyi blueetooth veya kablolu seçenekler var.

Alınmaz. Daha doğrusu müzik için vs alacaksan gidip boşa o fiyatı verdiğine değmez performansı. PC için oyunlarda kullanmaya alacaksan da o fiyata çok daha iyi ses kalitesi alabileceğin IEM seçenekleri mevcut.

Kısacası hem müzik hem de oyun için o bütçeye çok daha iyi blueetooth veya kablolu seçenekler var.

Kablolu istemiyorum. Kablosuz varsa öneriniz alabilirim?

Daha çok hikayeli oyun ve DC de sohbet amaçlı. Sadece Valorant oynuyorum o da tam gaz sadece.

Şöyle söyleyebilirim 5 bin civarına falan alacağın bir Bluetooth kulaklık sana hikayeli oyunda falan olsun son kalite ses verir. Onun dışında FPS oyunlarında kullanmalık IEM alabilirsin kablolu olur sadece Valorant'ta ses kasmaya kullanırsın.

Emin ol şu attığım 2 kulaklıkta Steelseries Buds'dan daha iyi ses kalitesine sahip olur. Eğer buds alayım hem telefonda hem PC'de kullanırım diyorsan boşa para vermiş olacaksın. Aynısını bu şekilde de yapabilirsin.

Son düzenleme: