10.000 TL bütçeye laptop önerisi

Bütçe
10.000 TL

karesi

Uzman
Selam herkese, yakın zamanda bir sınava gireceğim ve bizden laptop getirmemiz istendi. Bende sadece masaüstü olduğundan dolayı sıkıntılı bir durumdayım ve ucuza bir laptop almam gerekiyor. 10k civarı bütçem var, çok gerekiyorsa arttırabilirim.

Benim için tek önemli olacak noktası çok kasmayacak olması ve Chrome falan kullanabilecek durumda olması. Windows 11 olursa şahane olur ama biraz zor gibi.

Bence yaşadığınız ile göre ikinci el almanız daha uygun olacaktır en azından laptopun Google'dan başka işlevi olur.

Gerçekten 10000 lira üstüne çıkamıycaksan bunu alabilirsin.

eğer 10000 liranın üstüne çıkabilirsen şunlara bakmanı tavsiye ederim şiddetle sadece 500 tl fark ile

birde bu var bu en iyi laptop olabilir senin için, eğer oyunları iyi oynamak istiyorum dersen (LoL,Valo veya düşük grafik vs.) bu laptop senin hayatını kurtarır

Son düzenleyen: Moderatör:
Attıklarıma baktınızmı?
Evet sinerji mantıklı geldi ama hala araştırıyorum

Bence bir sınav için laptop almak aşırı saçma. Birisinden ödünç alın ve yolunuza bakın derim.
Haklısınız hocam ama eksik anlattım biraz normal sınavlarımıza aynı cihazla gireceğiz yani tek amaç sınav olsa bile bir süre kullanacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…