10.000 TL bütçeye müzik için kulak içi kulaklık önerisi

Bütçe
10.000 TL
Müzik dinlemek için kablosuz kulak içi bir kulaklık arayışındayım. Sennheiser Momentum True Wireless 4 modeli gözümde ancak fiyatına değer mi bilmiyorum, çok anladığım söylenemez. Gerçekten iyi bir öneri gelirse bütçe 15.000 TL'ye kadar çıkabilir ancak çıkmaması tercihim olur.

iOS icin Apple AirPods Pro 3. Android icin Huawei FreeBuds Pro 4. Isi ucuza halletmek istersen Nothing Ear. Momentum 4 ses kalitesi olarak AirPods Pro 3'ten ve FreeBuds Pro 4'ten daha zayif.

iOS icin Apple AirPods Pro 3. Android icin Huawei FreeBuds Pro 4. Isi ucuza halletmek istersen Nothing Ear. Momentum 4 ses kalitesi olarak AirPods Pro 3'ten ve FreeBuds Pro 4'ten daha zayif.
Ucuza halletmek demişken Anker Liberty 4 Pro hakkında bilginiz var mı? Bir arkadaşım bu öneriyi yapmıştı ancak daha iyi bir şey aradığımı söylemiştim.

Ucuza halletmek demişken Anker Liberty 4 Pro hakkında bilginiz var mı? Bir arkadaşım bu öneriyi yapmıştı ancak daha iyi bir şey aradığımı söylemiştim.
Bizzat kullaniyorum. Su an main kulakligim. Bassli bir ses profiline sahip. Fakat Nothing ayni butcede daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…