P ptokenr Çalışkan Katılım 5 Nisan 2025 Mesajlar 22 Beğeniler 2 28 Nisan 2025 #1 10.000 TL bütçem var. Hardcore bir oyuncu değilim. Benim için kablosuz, ses kontrol tuşu veya knobu olması gerekiyor. Önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Nisan 2025
10.000 TL bütçem var. Hardcore bir oyuncu değilim. Benim için kablosuz, ses kontrol tuşu veya knobu olması gerekiyor. Önerilerinizi bekliyorum.
2 20349 Becerikli Katılım 8 Nisan 2025 Mesajlar 108 Beğeniler 65 28 Nisan 2025 #2 ptokenr dedi: 10.000 TL bütçem var. Hardcore bir oyuncu değilim. Benim için kablosuz, ses kontrol tuşu veya knobu olması gerekiyor. Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Black Gradiant RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye MONSGEEK M1 V5-SP, modern tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir. www.gaming.gen.tr Alüminyum kasa 8000MAH batarya mükemmel bir klavye.
ptokenr dedi: 10.000 TL bütçem var. Hardcore bir oyuncu değilim. Benim için kablosuz, ses kontrol tuşu veya knobu olması gerekiyor. Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Black Gradiant RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye MONSGEEK M1 V5-SP, modern tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir. www.gaming.gen.tr Alüminyum kasa 8000MAH batarya mükemmel bir klavye.
KS KS P ptokenr Çalışkan Katılım 5 Nisan 2025 Mesajlar 22 Beğeniler 2 29 Nisan 2025 #3 20349 dedi: AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Black Gradiant RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye MONSGEEK M1 V5-SP, modern tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir. www.gaming.gen.tr Alüminyum kasa 8000MAH batarya mükemmel bir klavye. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
20349 dedi: AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Black Gradiant RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye MONSGEEK M1 V5-SP, modern tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir. www.gaming.gen.tr Alüminyum kasa 8000MAH batarya mükemmel bir klavye. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.