Y YeonXx Çalışkan Katılım 22 Kasım 2025 Mesajlar 22 Beğeniler 2 Bugün 18:27 #1 Ders çalışmak için tablet önerisi istiyorum yardımcı olur musunuz?
Andrea Kimi Antonelli 88 Yetkin Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 1.186 Çözümler 4 Beğeniler 575 Yer Mercedes-AMG F1 Garajı Bugün 19:04 #2 YeonXx dedi: Ders çalışmak için tablet önerisi istiyorum yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Kaçıncı sınıfsınız ve bütçe ekipmanlarla beraber mi bir de beklentileriniz neler hangi dersler?
YeonXx dedi: Ders çalışmak için tablet önerisi istiyorum yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Kaçıncı sınıfsınız ve bütçe ekipmanlarla beraber mi bir de beklentileriniz neler hangi dersler?
KS KS Y YeonXx Çalışkan Katılım 22 Kasım 2025 Mesajlar 22 Beğeniler 2 Bugün 19:16 #3 Andrea Kimi Antonelli dedi: Kaçıncı sınıfsınız ve bütçe ekipmanlarla beraber mi bir de beklentileriniz neler hangi dersler? Genişletmek için tıkla... Sadece tablet için bütçe. Sınavdan beklentim ilk 100 bin. Son düzenleyen: Moderatör: 35 dakika önce
Andrea Kimi Antonelli dedi: Kaçıncı sınıfsınız ve bütçe ekipmanlarla beraber mi bir de beklentileriniz neler hangi dersler? Genişletmek için tıkla... Sadece tablet için bütçe. Sınavdan beklentim ilk 100 bin.