Y YeonXx Çalışkan Katılım 22 Kasım 2025 Mesajlar 22 Beğeniler 2 23 Ağustos 2026 #1 Ders çalışmak için tablet önerisi istiyorum yardımcı olur musunuz?
Themir Üstün Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 1.382 Çözümler 7 Beğeniler 685 23 Ağustos 2026 #2 YeonXx dedi: Ders çalışmak için tablet önerisi istiyorum yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Kaçıncı sınıfsınız ve bütçe ekipmanlarla beraber mi bir de beklentileriniz neler hangi dersler?
YeonXx dedi: Ders çalışmak için tablet önerisi istiyorum yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Kaçıncı sınıfsınız ve bütçe ekipmanlarla beraber mi bir de beklentileriniz neler hangi dersler?
KS KS Y YeonXx Çalışkan Katılım 22 Kasım 2025 Mesajlar 22 Beğeniler 2 23 Ağustos 2026 #3 Themir dedi: Kaçıncı sınıfsınız ve bütçe ekipmanlarla beraber mi bir de beklentileriniz neler hangi dersler? Genişletmek için tıkla... Sadece tablet için bütçe. Sınavdan beklentim ilk 100 bin. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2026
Themir dedi: Kaçıncı sınıfsınız ve bütçe ekipmanlarla beraber mi bir de beklentileriniz neler hangi dersler? Genişletmek için tıkla... Sadece tablet için bütçe. Sınavdan beklentim ilk 100 bin.
AsiI Bilgin Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 4.147 Makaleler 11 Çözümler 18 Beğeniler 2.152 Yer Karabük 29 Ağustos 2026 #4 YeonXx dedi: Ders çalışmak için tablet önerisi istiyorum yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Neler yapıcaksınız cihazda?
YeonXx dedi: Ders çalışmak için tablet önerisi istiyorum yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Neler yapıcaksınız cihazda?
D dosmix Üstün Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.175 Çözümler 2 Beğeniler 869 29 Ağustos 2026 #5 2. el iPad 9. nesil al. 0 olarak bu bütçeye bir şey almak zor. AsiI dedi: Neler yapacaksınız cihazda? Genişletmek için tıkla... Hocam video izleme test çözüm uygulaması kalemle test çözme falandır.
2. el iPad 9. nesil al. 0 olarak bu bütçeye bir şey almak zor. AsiI dedi: Neler yapacaksınız cihazda? Genişletmek için tıkla... Hocam video izleme test çözüm uygulaması kalemle test çözme falandır.