10.000 TL tablet önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vira
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 645
  • Etiketler Etiketler
    önerisi tablet

Vira

Üstün
Makaleler
1
10.000 TL'yi biraz aşabilir. Oyun oynanacak güzel bir tablet var mı? Android-iOS fark etmez. Oyun çok ağır değil, sosyal medya kullanılacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tab S9 FE kullanıyorum, iPad 9'dan geçiş yaptım. Oldukça memnunum. Kalemi üst düzey hissettiriyor. Kalem kullanmayı düşünmüyorsanız iPad 9 da tercih edebilirsiniz.

Oyun agır değilse Tab S9 FE bakabilirsiniz, ancak oyun ağırsa Tab S9 FE yetersiz kalır.

Sosyal medya kullanılacaksa mutlaka Android olmalı. Instagram uyumlu değil bu sebeple yarım ekran oluyor.

Tab S9 FE güzeldir.

Tab S9 FE güzeldir.

Tab S9 FE alınabilecek en mantıklı cihazlardan biri.

Oyun agır değilse Tab S9 FE bakabilirsiniz, ancak oyun ağırsa Tab S9 FE yetersiz kalır.

Tab S9 FE kullanıyorum, iPad 9'dan geçiş yaptım. Oldukça memnunum. Kalemi üst düzey hissettiriyor. Kalem kullanmayı düşünmüyorsanız iPad 9 da tercih edebilirsiniz.

Kardeşim bir tek Roblox ile Brawl Stars oynuyor yeterli mi bu tablet?

Kardeşim bir tek Roblox ile Brawl Stars oynuyor yeterli mi bu tablet?
Yeterli.
Brawl Stars'ı birlikte oynarız. Kupayı 30000 yaparım. Ben de şu an 28000 kupayım.

Yeterli.
Brawl Stars'ı birlikte oynarız. Kupayı 30000 yaparım. Ben de şu an 28000 kupayım.

Ben 24600 kupayım.
ID verin hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…