10.000 TL telefon önerisi

Bütçe
10.000

Frank Martin

Uzman
Kardeşim için telefon bakıyorum. Oyun oynamayı seviyor. Bu bütçede 4 yıl götürebilecek bir telefon arıyorum. Aklımda olan modeller Samsung'un A25, 24 ve M34 modelleri. Bu modeller mantıklı mı? Ve daha iyi alternatifler mevcut mu?

İkinci el cihazlar çok daha iyi ama sıfır M34 sizi 4 sene götürebilir.

2. ele yönelmekten başka pek bir çareniz yok. Saydığınız hiçbir telefon uzun ömürlü ve performanslı olmaz. 2. el S20/S20FE öneririm.
4000Mah bataryalı ve 4 senelik telefon nasıl uzun ömürlü olur ki hocam?

Bütçe çıkarsa tartışmasız https://www.hepsiburada.com/tecno-c...pey&utm_source=pc&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c Aradaki farkın ne kadar değeceğini söyle anlatayım: Geekbench puanına göre oyun performansı M34 ve A25'e göre 2 kat daha fazla. Pratikte öyle değil ama bir örnek vereyim: M34 ve A25 pubg'de 50 fps veriyorsa Tecno 100 fps verecektir. 100 FPS verecek demiyorum, mantıksal açıdan öyle ama pubg ayarlamaları öyle yapmamış.

Fiyat artmazsa M24 yeterli olur ama fiyat artarsa POCO X6 Pro alınabilir oyun oynamayı sevdiği için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…