10.000 TL ve üzeri bütçe ile spor için kulak üstü kulaklık önerisi

Bütçe
10.000 TL ve üzeri

Shwayzee

Uzman
Selam,

Sporda kullanabilmek için kafa üstü kulaklık arayışı içerisindeyim. Terleme falan çok önemli değil, sadece yattığımda kafamdan düşmemesini istiyorum. ANC'si olsa iyi olur. Halihazırda kullandığım birkaç kulaklık var ama hepsinden farklı sebeplerden dolayı memnun değilim.
Skullcandy Crusher 540 Active - Bass ları silindiri kapatınca hiç yok, açınca da doğal bir bass değil sadece titreşim var.

Anker Soundcore X20 - Ses kalitesi rezalet
Jabra Elite 7 Active - Kulağımdan düşüyor veya sürelli düşecekmiş hissi veriyor.

Bu kulaklıklardan memnun değilim bu yüzden sizlerden tavsiye istiyorum.

@Simon

Nothing ve XM5 spor yaparken kafamdan düşer mi? Yapay zekaya sorduğumda Beats Studio Pro öneriyorsu sen ne düşünürsün?
Sanmiyorum dusecegini. Ben Momentum 4 kullaniyorum hic dusmuyor. Nothing kafaya biraz baski uyguladigi icin daha saglam duruyor. XM5'de ise mentese kirilmasi sorunu mevcut. Fakat ses kalitesi olarak Nothing'den daha iyi. Beats onermiyorum. Ses kalitesi olarak hem Nothing'den hem de Sony'den geride.

Yanıtların için teşekkürler. Son olarak 2. el olarak Jabra 85H veya XM4 de düşünebilirim eğer onay verirsen

Yanıtların için teşekkürler. Son olarak 2. el olarak Jabra 85H veya XM4 de düşünebilirim eğer onay verirsen
Rica ederim. Hayir, ikinci ele acikcasan Momentum 4 alip gecmelisin. 10.000 TL'nin altindaydilar diye hatirliyorum. Ses kalitesi olarak Momentum 4, XM6'dan bile daha iyi denilene gore. Sennheiser, headset olarak saglam, omurluk kulakliklar yapiyor. Aslinda sifir alacaksan 10.000 TL altina Accentum serisine de bakabilirsin fakat Momentum 4'den daha kotu ses kalitesi konusunda. Nothing ve XM5'den de.

Açıkcası önceliğim ses kalitesi değil, clamp force yüksek olması. Terlediğimde sırt üstü ağırlık için yattığımda kafamdan düşmemesi 1. önceliğim

Açıkcası önceliğim ses kalitesi değil, clamp force yüksek olması. Terlediğimde sırt üstü ağırlık için yattığımda kafamdan düşmemesi 1. önceliğim
Momentum 4 alınabilir ikinci el olarak. Ben sırt üstü yatarken de kullandım ve düşmüyordu. Fakat ben pek terleyen bir insan değilim. O yüzden terlediğinde düşer mi düşmez mi emin değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…