Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Hocam RTX 5070 ile kullanacağım 2K 144Hz 27 inç üzeri pivot bir monitör arıyordum. Sizce ne alınabilir? Biraz fark ödeyip MediaMarkt'ya da vatandan almak daha mı mantıklı?
Ben hep elden aldım monitörlerimi, hiç internetten almadım. Bence monitörleri görerek almak daha iyi. Ben aldığımda en ucuz vatan'daydı 10.500tl'ye almıştım.
Görerek almak daha iyi bence ama internette de 14 gün iade hakkı oluyormuş. Tanıdığım bir yayıncı bundan 3-4 sene önce bir monitör alıp iade etmişti hepsiburada'dan. Bir sıkıntı olmamıştı.
Hocam RTX 5070 ile kullanacağım 2K 144Hz 27 inç üzeri pivot bir monitör arıyordum. Sizce ne alınabilir? Biraz fark ödeyip MediaMarkt'ya da vatandan almak daha mı mantıklı?
hocam rtx 5070 için asus rog XG27ACS satın aldım renkler tatmin edici seviyede şahsen mediamarkt yerine vatandan santın almalısın orada test ediyorsun ben mediamarkt dan aldım ölü piksel çıktı ve 1 tane olduğu için iade almadılar vatandan test edip satın almalısın
G2724D, benim fikrim değişmeyecek. Fabrikasyon olarak çok iyi değerlerle geliyor monitör. İnternettende alınabilir, fiziksel olarak gidip alınabilir. Ben N11 üzerinden aldım monitörü, beklediğim gibi çıkmasaydı iade edecektim fakat gerek duymadım. Şahsen daha iyi renklerle gelen G2724D yerine XG27ACS almazdım.
G2724D, benim fikrim değişmeyecek. Fabrikasyon olarak çok iyi değerlerle geliyor monitör. İnternettende alınabilir, fiziksel olarak gidip alınabilir. Ben N11 üzerinden aldım monitörü, beklediğim gibi çıkmasaydı iade edecektim fakat gerek duymadım. Şahsen daha iyi renklerle gelen G2724D yerine XG27ACS almazdım.
Samsung Odyssey g65b ls27bg652euxuf modeli gözüme çarptı, hali hazırda ips miniled bir macbook pro'm olduğu için ips aramıyorum zaten. Bu monitör renk doygunluğu, yenileme hızı vb. olarak çok daha iyi duruyor rakiplerine göre. Sanırım bunu alacağım, memnun olup olmadığımı geldiği zaman yazarım.