Bunun paneli kötü diyorlardı forumda. MAG275F'nin ise malzemesi kötü. Paneli ise ortalama. İkisinden de daha iyi seçenek olan bunu önerebilirim: https://www.hepsiburada.com/lenovo-...0hz-0-5ms-monitor-67c5gac1tk-p-HBCV00006ZZZ54
Ama kalite kontrolde sıkıntı var bu modelde. Ben iki kere aldım ikisinde de ölü piksel çıkmıştı. Fakat kontrast oranı ve rank gamı muadillerine göre daha üstün. Özellikle kontrastı standart IPS'lere göre çok daha iyi. @noziyes
Bunun paneli kötü diyorlardı forumda. MAG275F'nin ise malzemesi kötü. Paneli ise ortalama. İkisinden de daha iyi seçenek olan bunu önerebilirim: https://www.hepsiburada.com/lenovo-...0hz-0-5ms-monitor-67c5gac1tk-p-HBCV00006ZZZ54
Ama kalite kontrolde sıkıntı var bu modelde. Ben iki kere aldım ikisinde de ölü piksel çıkmıştı. Fakat kontrast oranı ve rank gamı muadillerine göre daha üstün. Özellikle kontrastı standart IPS'lere göre çok daha iyi. @noziyes
Valla hocam arkadaş almıştı bundan ve memnundu. Bende Dell G3223D 32" var. Bunu önerecektim ama şuan stok yok eski bir monitör olmamasına rağmen. Bir de ROG olunca malzeme kalitesi epey üst düzey. Zaten bu seviye IPSlerde kronik sorun olmadığı sürece açıkçası her şeyi benzer.
Lenovo'da müşteri desteği ve ölü piksel olayı sıkıntılı. Ben şahsen ya ROG ya da Dell öneriyorum.
Hocam buna genelleme yapmak doğru olmaz. ROG STRIX 2.4 GO kulaklığı mesela, her ne kadar özelliklerine göre rakibi olmasa da malzeme kalitesi oldukça vasat. Aynı şeyi bu monitörün paneli için de diyorlar. Dediğim gibi ben kullanmadım, sadece inceleyen arkadaşlar söylüyordu.
İlla alınması şart diye bir kaide yok. Benim monitörüm FreeSync Premium destekli ve AMD ekran kartım var. FSync kapalı olduğu zaman daha çok verim alıyorum, ki öyle de kullanıyorum.
Hocam buna genelleme yapmak doğru olmaz. ROG STRIX 2.4 GO kulaklığı mesela, her ne kadar özelliklerine göre rakibi olmasa da malzeme kalitesi oldukça vasat. Aynı şeyi bu monitörün paneli için de diyorlar. Dediğim gibi ben kullanmadım, sadece inceleyen arkadaşlar söylüyordu.
İlla alınması şart diye bir kaide yok. Benim monitörüm FreeSync Premium destekli ve AMD ekran kartım var. FSync kapalı olduğu zaman daha çok verim alıyorum, ki öyle de kullanıyorum.
En ucuz MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!