10.000 TL'ye 750W+, beyaz, sleeve kablolu, <=140mm PSU önerisi

Bütçe
10.000 TL

Liguori

Yetkin
Makaleler
1
14700K ve RX 9060 XT 16GB için en az 750W, beyaz renk veya beyaz aksanlı, her kablosu sleeve olan, en fazla 140mm ATX veya SFX, SFX-L, Edge formatında PSU arıyorum.

Bütçe maksimum 10.000 TL.

İşlemci: Intel i7-14700K
Anakart: Gigabyte B760M AORUS ELITE AX (1 adet 24 pin, 1 adet 8 pin, 1 adet 4 pin giriş)
RAM: 32GB DDR5
Ekran Kartı: RX 9060 XT 16GB (Sapphire Pure, 1 adet 8-pin giriş)
Kasa: Lian Li A3-mATX (en önemli kısım bu)

Şimdilik bu ilgimi çekiyor. Galiba tam istediğim gibi.

Daha iyi tavsiyelere açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Yusuf7878 belki biliyordur.

PSU güzelmiş bu arada teşekkür ederim. Markayı ilk kez görüyorum ama internette güzel şeyler yazıyor.

Şu kablo işini de halledebilsem çok güzel olacak.
Rica ederim. Sağlam bir model, evet. Yurtdışında bayağı popüler bir marka aslında, bizim ülkemize yeni yeni giriyor. Düzgün beyaz bir PSU yoktu normalde bu bütçede, artık var.

Lian li'nin sleeved kabloları var, bir bakın isterseniz.

Lian li'nin sleeved kabloları var, bir bakın isterseniz.
Çok eskiden CableMod kabloları alıyordum SeaSonic güç kaynaklarım için. Tabii o dönemler geride kaldı (hele 30 Euro limiti de kalktı artık)

Başka markanın kablosu çalışır mı bilmiyorum. Normalde hepsi aynı olmuyor. Bazı farklı markalar aynı olabiliyor ama nadir.

Markanın kendi sitesine bir bakın, belki uyumluluk listesi paylaşmışlardır. Gümrük yasalarından sonra fahiş fiyat ödeyerek bile zar zor sahip oluyorsunuz maalesef.

Benim sleeved'den kastım bu klasik yarış pisti gibi yan yana olan sert kauçuk kablolardan olmasın.

Hepsi tek tek, rahat bükülen kablolardan olsun.

AsiaHorse'un ürünleri var bakabilirsin. Pardon extension kısmını görmemişim .

Başka markanın kablosu çalışır mı bilmiyorum.
Bazı modeller aynı pin layout dizilimini kullanabiliyor ama kullansa bile Türkiye'de custom kablo yapan yer yok. En azından ben bilmiyorum. 2. elde bazenleri yurtdışından getirilmiş CableMode ürünleri olabiliyor. Belki şansınıza denk gelebilir.

Kendinden Sleeve kablolu modellerde bir hayli pahalı oluyor.

Lian Li'nin gold modelleri iyi değil. Alacaksanızda platin modellerini alın. Daha dün fiyatı gaming gecesinde düştü.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…