14700K ve RX 9060 XT 16GB için en az 750W, beyaz renk veya beyaz aksanlı, her kablosu sleeve olan, en fazla 140mm ATX veya SFX, SFX-L, Edge formatında PSU arıyorum.
Bütçe maksimum 10.000 TL.
İşlemci: Intel i7-14700K Anakart: Gigabyte B760M AORUS ELITE AX (1 adet 24 pin, 1 adet 8 pin, 1 adet 4 pin giriş) RAM: 32GB DDR5 Ekran Kartı: RX 9060 XT 16GB (Sapphire Pure, 1 adet 8-pin giriş) Kasa: Lian Li A3-mATX (en önemli kısım bu)
Şimdilik bu ilgimi çekiyor. Galiba tam istediğim gibi.
Rica ederim. Sağlam bir model, evet. Yurtdışında bayağı popüler bir marka aslında, bizim ülkemize yeni yeni giriyor. Düzgün beyaz bir PSU yoktu normalde bu bütçede, artık var.
Lian li'nin sleeved kabloları var, bir bakın isterseniz.
Markanın kendi sitesine bir bakın, belki uyumluluk listesi paylaşmışlardır. Gümrük yasalarından sonra fahiş fiyat ödeyerek bile zar zor sahip oluyorsunuz maalesef.
Bazı modeller aynı pin layout dizilimini kullanabiliyor ama kullansa bile Türkiye'de custom kablo yapan yer yok. En azından ben bilmiyorum. 2. elde bazenleri yurtdışından getirilmiş CableMode ürünleri olabiliyor. Belki şansınıza denk gelebilir.
Kendinden Sleeve kablolu modellerde bir hayli pahalı oluyor.
Lian Li'nin gold modelleri iyi değil. Alacaksanızda platin modellerini alın. Daha dün fiyatı gaming gecesinde düştü.