10.000 TL'ye AM5 anakart önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Xalionis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 235
Bütçe
10.000 TL

Xalionis

Uzman
Yer
Antalya
Bunun yerine kardeşimin PC'si için MSI Pro B850-P Wi-Fi satın aldım, iyi mi yaptım bilmiyorum. Bendeki 7800X3D'yi ona vereceğim. Eğer daha iyi bir öneriniz varsa, onu da alabilirim. Hazır konu varken sormak istedim.

@Ayhan Dönmez bir öneriniz olur mu acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun yerine kardeşimin PC için MSI Pro B850-P Wi-Fi satın aldım iyi mi yaptım bilmiyorum bendeki 7800X3D'yi ona vereceğim. Eğer daha iyi bir öneriniz varsa onu da alabilirim hazır konu varken sormak istedim.

Kullanıyorsanız ve bir problem yoksa kalsın.

Ben sorunsuz kullanıyorum ama MSI önermiyoruz genelde. Mümkünse Eagle Ice'a bakın, beyaz şartsa.
Beyaz şart değil, hatta siyah arıyordum ama bulamadım. Düzgün bir şey, fiyatlar yükselmiş. Varsa bir öneriniz, iptal edip onu alabilirim. Aynı fiyat bandında 7800X3D 4080 Super ile kullanılacak.

Beyaz şart değil hatta siyah arıyordum ama bulamadım düzgün bir şey fiyatlar yükselmiş. Varsa bir öneriniz iptal edip onu alabilirim aynı fiyat bandında.

ATX olmasını isterseniz B850 Eagle. ATX olmasa da olur derseniz B850M-K/Force ama bunlar beyaz.

ATX olmasını isterseniz B850 Eagle. ATX olmasa da olur derseniz B850M-K/Force ama bunlar beyaz.
Bu ürün mü? Buna da bakmıştım ama kafam allak bullak oldu. Eğer benim şu an kullandığım Tomahawk B650 9.000 TL civarı olsa, onu alıp geçecektim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…